НАП продава солариум в Хасково

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 30, 2020 09:30

НАП продава солариум в Хасково

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, # 41/925, година XVII, 30 октомври – 5 ноември 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

10-годишен солариум продават публичните изпълнители на НАП в Хасково, съобщават от Приходната агенция.
Съоръжението се предлага на търг заедно с монетен апарат и комплект от 100 жетона. Намира се на адрес в Хасково и може да бъде огледан още от 28 октомври до 3 ноември включително, при спазване на противоепидемичните мерки. Първоначалната му цена е 15 800 лв.
Близо 98 000 лева събраха от търгове публичните изпълнители на НАП през третото тримесечие на годината, след като образуването на нови изпълнителни дела и прилагането на принудителни мерки за събиране на неплатени в срок публични задължения бяха възобновени. Преди това известно време търгове не се провеждаха. С тази сума, от началото на годината досега, от продажби на активи – недвижими имоти, движими вещи и превозни средства, приходната администрация в Хасково е събрала малко над 165 000 лева.
От НАП апелират при затруднения в навременното плащане на данъци и осигуровки, особено в условията на извънредна епидемична обстановка, гражданите и фирмите да се обръщат към публичните изпълнители на Агенцията.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 30, 2020 09:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.