НАП продава работилница, складове, апартамент и Опел

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 20, 2017 14:43

НАП продава работилница, складове, апартамент и Опел

Активи за 62 200 в Хасково и Димитровград продава тази седмица Националната агенция за приходите (НАП). В тяхното съобщение се обяснява, че част от тях са обявени на търгове, заради неплатени в срок данъци и осигуровки от досегашните им собственици.

В списъка е ремонтна работилница 295 квадратни метра,оценена на 20 300 лева и складове с площ 200 квадрата и първоначална цена 10 500 лева. намиращи се в квартал „Марийно“ в Димитровград.

Могат да бъдат огледани от потенциални купувачи до 22 февруари, сряда. В същия срок се внасят депозитите, които са 10% от първоначалните ценови предложения.

До 23 февруари може да се види и лек автомобил Opel Zafira. Колата е от 2001 година и се нуждае от ремонт, поради което и цената й е атрактивна – 2 800 лева. Оферти за нея се очакват до четвъртък включително в сградата на НАП в Хасково на бул. „България“ 152, ет.8.

В Димитровград от понеделник, може да бъде огледан и апартамент. Имотът е конфискуван в полза на държавата от Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество и предаден за публична продан на НАП. Апартаментът е 66 квадрата и разполага с избено помещение. Подробности за продажбата са достъпни в интернет на адрес http://nraapp04.nra.bg/targove/deals/index/did/36089.

За един месец НАП в Хасково събра над 370 000 лева от търгове, припомнят данъчните. Информация за всички продажби, които организира Агенцията поради отнето в полза на държавата имущество или поради неплащане на данъчни и осигурителни задължения, могат да се следят в сайта на администрацията www.nap.bg в рубриката „Продажби“.

Снимките са от НАП и са на продаваните вещи и имоти.

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 20, 2017 14:43
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.