НАП продава хотелски комплекс в Хасково за 3 милиона лева

Сакар нюз
От Сакар нюз май 6, 2016 10:50

НАП продава хотелски комплекс в Хасково за 3 милиона лева

НАП – Хасково продава луксозен хотелски комплекс в центъра на областния град. В тяхното съобщение се казва, че сградата е пететажна със застроена площ 340 квадратни метра. Намира се в идеалния център на града, в близост до главен булевард и представлява обект с вече разработен бизнес – хотел, ресторант и кафене. Точната цена, определена от оценителите, е 3 380 100 лева. Огледите на комплекса стартират утре 6-ти юли, но още днес могат да бъдат уговорени с публичния изпълнител от НАП, водещ продажбата. Координатите му, както и подробности за търга като срокове за огледи, за внасяне на депозит и подаване на ценови предложения, са публикувани в интернет страницата на Агенцията за приходите на е-адрес: http://nraapp04.nra.bg/targove/deals/index/did/29507 .

Отново в Хасково НАП продава четириетажна производствена сграда, намираща се на ул.“Славянска“ и ползвана досега за шивашки цех. Началната цена, от която започва продажбата й, е 2 642 100 лева. Имотът е в отлично състояние, подобно на хотелския комплекс и също като него може да бъде разгледан на място от потенциални купувачи от 6-ти юли до 12-ти юли, включително. Повече информация за този търг е достъпна на електронен адрес: http://nraapp04.nra.bg/targove/deals/index/did/29508 .

Тези дни НАП стартира и продажбите на двуетажна сграда в центъра на Хасково, която е бивш склад, за 198 000 лева; магазин в Харманли за 296 000 лева – голям 586 квадрата с прилежащи рампа и мазе от 100 квадратни метра; както и богато разнообразие от леки и товарни автомобили на цени от 2 500 до 25 000 лева. Сред предложенията на НАП в Хасково са още багер за 50 000 лева, производство 2007 година и товарно ремарке за изгодните 2 500 лева. Магазинът в Харманли и автопарка могат да бъдат огледани лично от желаещите да ги закупят от следващия понеделник – 11-ти юли. Подробности за тях са публикувани в електронната страница на Агенцията www.nap.bg в рубриката „Продажби“.

Сакар нюз
От Сакар нюз май 6, 2016 10:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.