Намериха дрога у младеж, чакащ за документ в Паспортна служба

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 13, 2019 11:16

Намериха дрога у младеж, чакащ за документ в Паспортна служба

Акценти

  • Полевия наркотест е потвърдил, че се касае за метаамфетамин.

Свързани публикации

За задържането на 18-годишен харманлиец за съхранение на наркотик, съобщават от полицията. Вчера по обяд той посетил Паспортна служба в Хасково за получаване на личен документ. Криминалистите разполагали с информация, че държи в себе си дрога. При пристъпване към проверката, младежът е направил опит да изхвърли на пода дървен цилиндричен предмет. Той бил с отвор в горната си част а в него се съдържало безцветно кристално вещество с тегло 1 грам. Полевия наркотест е потвърдил, че се касае за метаамфетамин.

Към младежа, за който полицията твърди, че има криминално минало е стартирало е бързо производство по чл.354а от НК, допълва информацията.

Предният ден, друг 18-годишен младеж е бил задържан в РУ – „Полиция“ – Харманли за съхранение на дрога. Момчето е било проверено в родното му село Доситеево. При обиск в дрехите му е открита 20 грама суха зелена листна маса – канабис. Последвали са претърсвания в дома му, където се откриват още 5 грама от същата дрога.

Жандармеристи също са задържали 21-годишен младеж от Любимец за притежание на 2 грама канабис. Веществото е открито при обиск на младежа на разклона за с. Малко Брягово с леката му кола Опел.

Марихуана е иззета и при обиск на друг 14-годишен любимчанин. При обиска му, в обувката на момчето е открито грам от веществото. Полицаите от участъка в Любимец са конфискували и още грам и половина марихуана от частен дом на улица „Тракия“.

При проверката на жилището, 17-годишния собственик на наркотика предал и електронна везна.

По всички случаи са стартирали бързи производства по чл.354а, ал.1 от НК.

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 13, 2019 11:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама