Най-сладките мигове в Харманли са в сладкарница „Парапина“

Милена Митева
От Милена Митева април 2, 2019 12:29

Най-сладките мигове в Харманли са в сладкарница „Парапина“

Акценти

  • Тя се намира на кръстовището на бул. “България“ и ул. „Балкан“ (над светофарите).

Свързани публикации

Най-сладките мигове от производителя на сладкарски изделия „Парапина“ ви очакват в още една сладкарница. Тя отвори днес в Харманли и се намира на кръстовището на бул. “България“ и ул. „Балкан“ (над светофарите).

В нея се предлага изобилие от торти, рула, сухи пасти, мини пасти, тарталети , еклери, толумби, баклави, сочни реванета, сладки бюреци, петифури, сиропирани сладкиши, дребни сладки, целувки, мъфини, малеби, мус и други сладки изкушения.

Уютната обстановката предразполага клиентите да се настанят и да се насладят на „най-сладките мигове“, каквото е мотото на сладкарския цех.

В сладкарница „Парапина” ще намерите и изключително богат бутиков каталог, съдържащ над 600 вида торти – сватбени, за възрастни и детски.

Екипът, с 29-годишен опит е готов да посрещне идеите на своите клиенти и да ги изпълни. Колективът съчетава опита и професионализма на дългогодишни сладкари с амбицията и творческите възможностите на млади талантливи хора.

Сладкарница „Парапина“  в Града на Белоногата ще задоволява сладките капризи на своите клиенти без почивен ден от 8:00 до 20:00 часа.

 

Милена Митева
От Милена Митева април 2, 2019 12:29
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Веселин Арнаудов април 2, 15:12

    Да пребъде в годините напред и нагоре. Успех и просперитет.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.