Най-после златна купа за тополовградските джудисти

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 7, 2016 06:22

Най-после златна купа за тополовградските джудисти

Най-после тополовградските джудисти спечелиха златна купа от Държавния отборен шампионат. Той се състоя в Пазарджик и бе за девойки младша възраст.
Преди две години те се класираха на трето място на отборното първенство. Тази година след като спечелиха 5 бронзови медали на държавният личен шампионат в София през месец февруари, девойките младша възраст най-после си повярваха, че може на отборно да са и най-добрите в България.
Отборът успя да се събере и да се разпредели в 7 различни категории от допустимите 9 и така успя да се пребори с конкурентите от различни спортни клубове. След тях на второ място останаха състезателите на спортен клуб „Велбъжд“ – Кюстендил, и на двете трети места са „Локомотив“ – София, и „Перун“ – Перник.
Треньорът Мариана Йорданова благодари на целия отбор по джудо за големия успех, който те постигнаха на това състезание, и зарадваха, цялата тополовградска общественост. Благодарности и за всички учители, родители и общинските съветници за тяхната подкрепа и съпричастност, без която подкрепа нямаше да е същото.

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 7, 2016 06:22
Напиши коментар

2 Коментара

 1. Бързи заеми юни 8, 00:36

  Мъчат се момичетата ни и успяват. Все някой в града трябва да ги забележи и да ги подкрепи!

  Отговори на този коментар
 2. Ангелов юни 7, 19:17

  Браво и честито на момичетата и на Мариана! Това е подвиг! В такива години да оцелееш, да надграждаш и да печелиш трофеи! Успех и много здраве за всички в клуба!

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

 • 9 919 293 преглеждания