Най-младият ходжа в България: „Алчността и магиите провалят и убиват човека и хората около него“

Сакар нюз
От Сакар нюз март 16, 2018 08:01

Най-младият ходжа в България: „Алчността и магиите провалят и убиват човека и хората около него“

След завръщането си от чужбина и поради доказаната си работа, за тези, които ползват услугите му, Алейдин за пореден път ще приема в Харманли на 16 и 17 март, петък, събота 9:00 до 20:30 ч, с предварително записване на телефон: 0879 96 57 38 и 0879 48 94 15.

Хора, които не вярват и не са сигурни в дарбата и способностите на Алейдин, е желателно да не се обаждат и да си навличат хорски гняв и грях. Не забравяйте, че всичко се връща.

Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в цяла България. Той е само на 39 години, родом от с. Бенковски, край Златоград, но от 16 години живее в Мадан, Смолянско. Зет е на къща, семеен, с две деца. Българо-мохамеданин е /помак/, с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище през 1999 година.
Понеже има и хора, които обичат да се гаврят и подиграват с такива неща, Алейдин се извинява предварително за това, че разпитва повече от къде му имате номера и сте разбрали за него. Алейдин моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Човек, който има страх и вяра във Всевишния и милее за семейството си, никога не би се подиграл със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя. Тахиров казва, че по телефона не може да гледа и да помага на хората – и според Корана, това е шарлатанство.

Алейдине, какво се случи с теб и как получи дарбата си?
Усетих, че мога да помагам на хората през 2002 година, когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има определена причина за това, тъй като въобще не бях боледувал. Лекарите в Златоград дори не вярвали, че ще оживея. Тогава – като на сън, ми се яви един много възрастен човек с бяла дълга брада, който ми проговори не на арабски или турски, а на български – може би защото съм българин-мохамеданин, помак, с което се гордея. Реших, че ми се е явил Господ Аллах, който ми каза: “Алейдинчо, ще те даря оттук-нататък с такава дарба, която ще ти позволява да гледаш на хората, да им помагаш, да откриваш болести, да разваляш магии, но в никакъв случай ти няма да правиш магии.” Оттогава започнах да се занимавам с това.

Как гледаш на човек, когато дойде при теб?
Когато човек дойде при мен, не го питам какъв проблем има, а започвам от миналото му, за да се увери той, че познавам, след това – за настоящето, бъдещето, здравословни проблеми, брак, деца, работа, магии, болести. Всичко казвам. Ако не е семеен, кога ще бъде, ако има имот за продаване/купуване – до колко време ще се осъществи сделката. Ако даденият човек има направена магия, мога да кажа къде е сложена, хвърлена или скрита тя, кой я е направил, дали е мъж или жена, първата буква на човека, дали е близък, роднина, комшия, колега и т.н. и за какво е направена и с каква цел. Ходжата може да гледа и да помага и на снимка на друг човек, стига да не е починал.

Какви болести лекуваш чрез Свещената книга?
Лекувам всякакъв вид заболявания чрез Корана, с изключение на ракови болести, диабет и тумори. Когато проблемът не е за мен, казвам на човека. Не съм като някои мои колеги, които злоупотребяват с доверието на хората и само и само да вземат парите, се правят, че могат да се справят. Обичам да пазя доверието на хората и за в бъдеще. Затова, когато не мога да помогна, казвам на човека да си търси лек на друго място.

Трудно ли е да разваляш магии?
Свикнал съм да устоявам, все пак 14 години се занимавам с това, въпреки че – признавам, понякога ми е трудно. Миналата година, когато развалях магии във Враца, на жена медицински работник, дори 3-4 минути не бях на себе си, прилоша ми и ме свестяваха с вода. Всеки човек може да ви каже, че имате магия. Виждате вече по телевизията какво става, но не от всеки файда ще видите. Искам да подчертая, че човек, който е патил от магии – вярва, който не е патил, не вярва и се подиграва.

Всякакви хора ли идват при теб за помощ?
Радвам се и се гордея, че ми се доверяват и продължават да ме търсят за пореден път хора от Общината, от съда, от полицията, от болницата, учителки, магазинерки са идвали при мен. Ако не са останали доволни, едва ли ще ме потърсят пак и ще водят техни близки и приятели.

Много ли са страдащите хора в нашия край и има ли все още такива, които да се занимават с правене на магии?
Когато лекувам дадена болест или развалям магии, го правя пред човека, за да види той с очите си, а не както правят колегите ми по телевизията със записи и колети по пощата. Това за мен не е редно и е един вид шарлатанство, според нашата религия. Когато развалям магия, правя и защита и давам гаранция, че оттук-нататък 7 години дадения човек магия не може да го хване, дори отново да се опитат да му направят. Девизът ми е: “Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен”. Ето вижте и прочетете и се позамислете какво са казали някои от тях след като са се обаждали след това по телефона да ми благодарят.

Все пак, идваш от Родопите и имаш разходи, какви са таксите при теб?
Човек, който наистина помага на хората публично обявява цените си в медиите, не ги крие като някои мои колеги от телевизията, които казват “Обади ми се след предаването.”
Който не ми вярва, нека влезе в интернет и ще види какви са отзивите за мен. Там ще види също, че аз работя най-евтино в цялата страна. Във всеки град на България цената е различна – все пак идвам от Родопите и имам разходи – за път, за хотели, да не говорим за храната. Не работя на космически цени, като някои мои колеги, за които говориха в “Господари на ефира” и в БТВ – Репортерите преди няколко месеца и които за едно гледане вземат по 150-300 лева, за едно разваляне на магия искат и изнудват хората от 1500-2000-5000 до 10 000 лева. Ако някой не вярва, нека провери и сам се убеди при какви цени работят колегите ми и колежките ми, които ги даваха в “Господари на ефира” по-миналата година.
При мен цената за едно гледане в Харманли е 65 лева, а когато лекувам дадена болест или развалям магии, се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана, в зависимост от проблема или магията – дали са по-стари, или отскоро. Но моите цени не са космически като техните в хиляди левове.
Ако магията се развали в същия ден, когато съм гледал на дадения човек, цената e доста по-ниска отколкото другия път, защото се изчислява по друг метод.

Д. Б. от ул. “Васил Левски”, Харманли:
В началото на септември миланата година ходих при Алейдин, когато приемаше в Любимец. Имах неприятности с дъщеря ми, постоянно имаше конфликти с нас. Без да му споменавам за проблема, младият ходжа каза, че тя има направена магия, една малка муска бе мушната в една от дупките на прахосмукачката. Магията беше направена насила да се събере с циганин алкохолик. След като ходжа Алейдин развали магията, вече три месеца връзката между тях приключи и няма нищо общо с него.
Пожелавам на Алейдин това, което мечтае и желае винаги да му се сбъдва по най-бързия начин. Той си го заслужава.

Г.П. от село Устрем, Тополовградско.
В средата на януари ходих при младия ходжа, когато приемаше в Стара Загора. Без да казвам нищо и какви проблеми имам с мъжа ми, ходжата ми каза, че имам направена магия за пореден път. Сторено беше съпругът ми да започне да има връзка с жена, 7 години по-голямо от него, от ромски произход от Тополовград. Беше ни заразял мен и децата. По пет-шест дни не се прибираше в къщи, но след като исках на момента да разтурим мръсотията, вече трета седмица виждам и съм сигурна, че съпругът ми се осъзна и каквото е правил и вършил беше до тук. Вече се обичаме и разбираме прекрасно и съм сигурна, че връзката с циганката вече е приключена, защото аз на няколко пъти го проследявах. Циганката, която му беше направила магията, му беще сложила в пиенето женски мръсотии.
Желая на Алейдин да е вечно млад и още дълги години да помага на хората и на месец да има толкова клиенти, колкото са звездите на небето.

С.М. от село Слявяново:
През месец февруари 2015 година ходих при родопския лечител, когато приемаше в Свиленград. Пак от вашата медия научих за него, но бях изтървала вече, когато е бил в Харманли. От близо 10 години нямахме чедо, какво ли не пробвахме, вече на никого не вярвахме… Мой братовчед от Харманли ме посъветва да отидем при него и ми даде номера му. Сега благодарение та Алейдин семейството ми се радва на момченце на половин годинка.
Не му правя реклама, но се убедих, че в последните години вярата и надеждата помагат повече от медицината и докторите и съм много благодарна и се гордея, че познавам такъв човек като Алейдин Тахиров. Халал да му са парите!

Е.Л. от Тополовград: 
В средата на януари ходих при Алейдин ходжа, когато приемаше в Стара Загора да търся помощ за простотиите, които правеше брат ми. Постоянно се напиваше, на моменти не беше на себе си, искаше да се самоубива, беше стигнал до психиатрия. След като моя комшийка ми донесе вестника и държеше много да пробвам и на потърся файда и при ходжа, за което не съм пишман, виждам че от около месец и половина, брат ми се възстановява, и си стъпва отново на краката. пие по-малко.
Пожелавам на родопския лечител много здраве, късмет и берекет и колкото пчели има в един кошер, толкова клиенти да има той з а месец. Който търси, винаги намира, без значение какво е.

Б.Т. от Хлябово, Тополовградско
През месец септември миналата година ходих с моя комшийка при най-младия ходжа, когато приемаше в Свиленград. На моменти ми идваше да сложа край на живота си заради пиянските истории и вандалските прояви на брат ми. Жена му го остави, той остана без работа и от ден на ден пропадаше. Но след като моята комшийка настояваше и ми даваше кураж да отидем при ходжата, за което изобщо не съжалявам, виждам, че братчето ми постепенно взе да се съвзема и да си стъпна на краката. Започна нова работа. Отново взе да поддържа връзка с жена си и децата си и е на път отново да се съберат. Благославям родопчанина. Пожелавам му, напук на душманите, да има повече клиенти и късметът да е винаги с него. Хич лошо да не вижда!

Сакар нюз
От Сакар нюз март 16, 2018 08:01
Напиши коментар

1 Коментар

 1. ИВАН май 31, 02:26

  Здравейте и от мен…искам да споделя моя горчив опит,,,имах връзка със семейна жена…/бяха в развод/….,след три годишна връзка когато бе време да се съберем с нея…защото всичко бе по любов….се случи нещо друго.Майка ми се пошегува с мен ,Ванко имаш /направено/ искаш ли да идем да проверим какво става….беше ми смешно…но понеже правих много глупости със моята мадама,реших да… незнам как да го кажа…ОБИЧАХ Я БЕЗРЕЗЕРВНО…..Отидохме при този ходжа,отвори една дебела книга,пита ме за трите имена,отвори страница…въпреки че страницата бе цяла ,той прочете два реда и обобщи /имаш направено…ИСКАШ ЛИ ДА ГО РАЗВАЛИМ/беше ми смешно,любовта ми бе желязна….и му казах,ако ми е направено …нека го развалим.Започна да си прави неговите ритуали…в един момент прекъсна и ме попита…ИСКАШ ЛИ ДА СЕ РАЗДЕЛИШ С ТАЗИ ЖЕНА….отговорих ДА…по КЪСНО ОСЪЗНАХ ,НЕ МЕ ПОПИТА ….ИСКШ ЛИ ДА РАЗВАЛИМ НАПРАВЕНОТО…. А МЕ ПОПИТА ИСКАШ ЛИ ДА СЕ РАЗДЕЛИШ С НЕЯ …..ТОВА СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА.Така.аз си мислех че човека разваля магия…всъщност се оказа че той ми направи магия да се разделя с моето момиче…..Даде ми 10 листчета които трябваше да горя по едно всяка вечер….и Аз извършвах ритуала като си мислех ,че развалям магия….всъщност /горе го написах/аз си мислех,че
  развалям оказ се че ми правят магия да се разделя….този същия ХОДЖА започна думите си за разваляне а всъщност ми направи да се разделя с моята любов….Каза ми 10 дена…на 10 ден се скарахме с моята богиня жестоко…казахме си много тежки думи…но това го осъзнах по късно…когато преброих дните….Да на 10 ден.
  Затова моя съвет е НЕ СЕ ОБРЪЩАЙТЕ КЪМ ХОДЖИ ,ТОВА МИ ГО КАЗА ЛИЧНО /ХОДЖА/
  Жена…..Каза ми така…..изгореното…си изгорил себе си….НЕ СА ТИ РАЗВАЛИЛИ МАГИЯ ….НАПРАВИЛИ СА ТИ…но с изгореното ти си изгорил себе си…….ТОВА ГО НАПРАВИ ХОДЖАТА ОТ ХАРМАНЛИ…затова че мили мои ,ВНИМАВАЙТЕ какво си пожелавате….аз не внимавах…всякакъв допир с Ходжа е грешка….Това е моят съвет за вас…Сега имам прятелка ХОДЖА ….тя ми раказа всъщност какво се е случило….но тя няма как да ми върне 15 години….ЗАТОВА….ВНИМАВАЙТЕ КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАТЕ..ДАЛЕЧ ОТ ХОДЖИ И БОГ ДА БЪДЕ С ВАС….

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

 • 9 119 018 преглеждания