Наградиха победителите в турнира по бридж в Любимец

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 5, 2015 15:41

Наградиха победителите в турнира по бридж в Любимец

Акценти

  • Основен организатор на играта на карти е Колю Видев – привързан играч по спортен бридж.

Свързани публикации

Над 65 елитни двойки по спортен бридж от цялата страна участваха в ХVI Национален турнир по спортен бридж в Любимец. Тази година той се проведе от 26 до 29 ноември, в една от новите спортни зали в града.

В първият ден от турнира организаторите посветиха играта в памет на любимчанинът Константин Димитров – един от запалените играчи по спортен бридж от бридж клуб “Боровете“ – Любимец. В този ден, първите три места в играта по двойки се заеха от Георги Стаматов – Диян Данаилов класирани на първо място, Даниела Григорова – Мариана Рибарска на второ и Стефан Георгиев – Драганка Георгиева на трето място.

На следващия ден – 27 ноември, състезателите се надиграваха в Главен двойков турнир за Купата на град Любимец. По този повод господин Видев покани кмета на общината Анастас Анастасов да открие едносесийния бридж турнир.

Победители в този ден са Георги Стаматов – Диян Данаилов – отново класирани на първо място, Радослав Радев – Станислав Недков на второ и Огнян Йочев – Велислав Стефанов на трето.

В следващите два дни се проведе отборен турнир по спортен бридж. В него мериха сили всички състезатели от предходните дни. В първите четири места по низходящ ред се класираха отборите на КСБ „Радков, “Титан“, „СУ 24“ и „Бридж +“.

Част от състезателите са членове на Националния отбор по бридж, други са печелили престижни награди от национални и международни турнири по спортен бридж. Дамския отбор по бридж също участва със свои представители.

По покана на организатора главен съдия на авторитетното състезание е Димитър Георгиев – един от най-добрите съдии по спортен бридж.

Турнирът се реализира всяка година, седмица преди християнския празник Никулден, а основен организатор на играта на карти е Колю Видев – привързан играч по спортен бридж.

This slideshow requires JavaScript.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 5, 2015 15:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 470 385 преглеждания