Наградиха ХТПП с почетен плакет

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 24, 2015 04:17 Updated

Наградиха ХТПП с почетен плакет

Почетният плакет на Областна администрация Хасково бе връчен вчера от областния управител Станислав Дечев на председателя на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов и председателя на Хасковската палата (ХТПП) Янчо Янев. Това стана на юбилейната среща по повод 120 години от основаването на БТПП Призът се връчва заради големите заслуги на бизнес организацията за развитието на областта.

Благодарение на съвместната работа на Българската търговско-промишлена палата, в частност на Хасковската палата и Областна администрация Хасково – през годините са осъществени много ползотворни инициативи. С вас ние реализираме една изключително важна част от държавната ни политика – осигуряване на възможности за развитие на бизнеса и икономиката на областта, работни места, подобрен стандарт и достоен живот на хората“, каза в приветствието си г-н Дечев.

На юбилейната среща присъстваха кметовете на Хасково и Димитровград Добри Беливанов и Иво Димов, кметът на Първомай Ангел Папазов, представители на бизнеса и институции.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 24, 2015 04:17 Updated
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 923 144 преглеждания