Наградиха харманлийка, събудила доброто у хората

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 6, 2019 10:34

Наградиха харманлийка,  събудила доброто у хората

Кремена Кунева бе наградена на церемония по връчването на Годишните награди на Българската педиатрична асоциация (БПА).
Отличието й бе присъдено в категорията „Личност, ангажирана с каузата на детското здравеопазване“, в която номинирани бяха още Мая Донева от „Дарин дом“ и Лазар Радков – „Капачки за бъдещето“.
Харманлийката Кремена Кунева, която живее в София, е инициатор и организатор на кампанията #задецата, с която бе направен ремонт на нефрологично отделение в педиатричната болница в София. След това доброволците започнаха друг ремонт, този на детско инфекциозно отделение в Пловдив. И възнамеряват да продължават и да увличат още и още хора за добрата кауза.
На събитието Кремена Кунева сподели: „За мен тази награда значи много, защото тя не е лична… Това е награда за събуденото добро в хората. Тази награда не е само за направен ремонт в детско отделение. Тази награда е за хората, които осъзнаха и продължават все повече да осъзнават, че ние сме отговорни за това, което ни заобикаля и от нас зависи да го променим към по-добро.
Отговорни сме да се погрижим за децата си, отговорни сме да се погрижим за лекарите и сестрите, които се грижат за децата ни в нечовешки за 2019 г. материални условия“.

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 6, 2019 10:34
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама