Надежда Колева от Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“: „Ще работим за подкрепа на младите хора“

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 29, 2019 14:10

Надежда Колева от Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“: „Ще работим за подкрепа на младите хора“

Акценти

 • Събитието се състоя в Културния център на Харманли
 • Официални гости бяха: Деница Златева – зам.-председател на Изпълнителното бюро на Националният съвет на БСП, Крум Зарков – зам.-председател на ПГ на Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“, депутатите Виолета Желева и Смиляна Нитова, Емилия Масларова – председател на областната структура на партията.

Свързани публикации

С представянето на предизборната си програма БСП – Харманли даде началото на кампанията си за Местни избори – 2019г. На нея официално бе представен кандидатът за кмет Надежда Колева. Събитието се състоя в Културния център на Харманли, а на него официални гости бяха: Деница Златева – зам.-председател на Изпълнителното бюро на Националният съвет на БСП, Крум Зарков – зам.-председател на ПГ на Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“, депутатите Виолета Желева и Смиляна Нитова, Емилия Масларова – председател на областната структура на партията.

„За мен е чест да бъда кандидат кмет на Коалиция“БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“, започна госпожа Колева. „В нашите срещи с гражданите сме запознати с проблемите на им, знаем от какво се нуждаят, какви интереси имат и имаме опита и уменията да ги решим. На първо място ще работим за подкрепа на младите хора! За запазването и развитието на общинската болница, образованието, културата, общинската инфраструктура, бързи и безпристрастни и прозрачни услуги за гражданите, партньорство с местния бизнес, ефективно управление на общинската собственост и подобряване и околната среда са другите ни приоритети.“ Тя допълни, че общината трябва да се превърне в добър стопанин. Да помага развитието на традиционните спортове и да насърчава масовия младежки спорт. Да подкрепя местния бизнес и неправителствените организации сдружения, клубове и читалища.

На събитието бяха представени поименно кандидатите за общински съветници и кметове на населени места. Крум Зарков се обърна към тях: „Самият факт, че знаете състоянието на общината и държавата, поемате отговорност и се изправяте пред своите съграждани, с обещанието, че нещата могат за бъдат по-добре, е достойно поведение. Вие вече сте победители! Вие ще срещнете подкрепата на всеки свободомислещ гражданин, който не се предал.“ „Време е да се разделим с „успешното“ управление на ГЕРБ,“ бяха думите на Михаил Лисков, председател на местната структура на БСП. „Минаха 4 години, видяхме техния модел и начин на управление – със страх и с уволнения, дори и арести на наши симпатизанти в ромските махали. Видяхме безхаберие, безидейност и много приказки и накрая нищо. Какво може да ни обедини нас по-старите и по-младите, които сме тук в залата? Това е каузата да сменим начина и модела на управление, да можем общината и града, които сега са със затихващи функции да ги възродим!“

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 29, 2019 14:10
Напиши коментар

3 Коментара

 1. kak`Сийка октомври 7, 19:04

  Ей тия хрантутници, които са на 2-ро, 3-то, и 4-то и 5-то място в листата, ще и изядат главата на Надя! Водача -супер! Но треньорите са калпави… Язък за Надеждата за Харманли….С това обкръжение-изгоря си завалията …язък,язък 🙁

  Отговори на този коментар
  • Лечев октомври 7, 22:23

   Кое ѝ е супер на водачката ?

   Отговори на този коментар
   • kak`Сийка октомври 8, 17:02

    И въобще-Лисака има ли еле малко срам и съвест??? Оритаха го кат футболна тапка преди 4 г, ся пък-втори!!! Ми др.Стоянова???? Как и пък не омръзна или досрамя??? А къде са, питам се , лансираните 10 и повече годин попандреевски син, Зарковите две снахи,/ че и татка и на едната!!!/, ами Христозовите щерки…..То много стана! Къде са??????

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама