Надежда Колева от Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“: „Ще работим за подкрепа на младите хора“

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 29, 2019 14:10

Надежда Колева от Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“: „Ще работим за подкрепа на младите хора“

Акценти

 • Събитието се състоя в Културния център на Харманли
 • Официални гости бяха: Деница Златева – зам.-председател на Изпълнителното бюро на Националният съвет на БСП, Крум Зарков – зам.-председател на ПГ на Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“, депутатите Виолета Желева и Смиляна Нитова, Емилия Масларова – председател на областната структура на партията.

Свързани публикации

С представянето на предизборната си програма БСП – Харманли даде началото на кампанията си за Местни избори – 2019г. На нея официално бе представен кандидатът за кмет Надежда Колева. Събитието се състоя в Културния център на Харманли, а на него официални гости бяха: Деница Златева – зам.-председател на Изпълнителното бюро на Националният съвет на БСП, Крум Зарков – зам.-председател на ПГ на Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“, депутатите Виолета Желева и Смиляна Нитова, Емилия Масларова – председател на областната структура на партията.

„За мен е чест да бъда кандидат кмет на Коалиция“БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“, започна госпожа Колева. „В нашите срещи с гражданите сме запознати с проблемите на им, знаем от какво се нуждаят, какви интереси имат и имаме опита и уменията да ги решим. На първо място ще работим за подкрепа на младите хора! За запазването и развитието на общинската болница, образованието, културата, общинската инфраструктура, бързи и безпристрастни и прозрачни услуги за гражданите, партньорство с местния бизнес, ефективно управление на общинската собственост и подобряване и околната среда са другите ни приоритети.“ Тя допълни, че общината трябва да се превърне в добър стопанин. Да помага развитието на традиционните спортове и да насърчава масовия младежки спорт. Да подкрепя местния бизнес и неправителствените организации сдружения, клубове и читалища.

На събитието бяха представени поименно кандидатите за общински съветници и кметове на населени места. Крум Зарков се обърна към тях: „Самият факт, че знаете състоянието на общината и държавата, поемате отговорност и се изправяте пред своите съграждани, с обещанието, че нещата могат за бъдат по-добре, е достойно поведение. Вие вече сте победители! Вие ще срещнете подкрепата на всеки свободомислещ гражданин, който не се предал.“ „Време е да се разделим с „успешното“ управление на ГЕРБ,“ бяха думите на Михаил Лисков, председател на местната структура на БСП. „Минаха 4 години, видяхме техния модел и начин на управление – със страх и с уволнения, дори и арести на наши симпатизанти в ромските махали. Видяхме безхаберие, безидейност и много приказки и накрая нищо. Какво може да ни обедини нас по-старите и по-младите, които сме тук в залата? Това е каузата да сменим начина и модела на управление, да можем общината и града, които сега са със затихващи функции да ги възродим!“

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 29, 2019 14:10
Напиши коментар

3 коментара

 1. kak`Сийка октомври 7, 19:04

  Ей тия хрантутници, които са на 2-ро, 3-то, и 4-то и 5-то място в листата, ще и изядат главата на Надя! Водача -супер! Но треньорите са калпави… Язък за Надеждата за Харманли….С това обкръжение-изгоря си завалията …язък,язък 🙁

  Отговори на този коментар
  • Лечев октомври 7, 22:23

   Кое ѝ е супер на водачката ?

   Отговори на този коментар
   • kak`Сийка октомври 8, 17:02

    И въобще-Лисака има ли еле малко срам и съвест??? Оритаха го кат футболна тапка преди 4 г, ся пък-втори!!! Ми др.Стоянова???? Как и пък не омръзна или досрамя??? А къде са, питам се , лансираните 10 и повече годин попандреевски син, Зарковите две снахи,/ че и татка и на едната!!!/, ами Христозовите щерки…..То много стана! Къде са??????

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.