Над 7 700 тоалетни води, парфюми и дрехи – фалшификати бяха унищожени

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 19, 2015 09:31

Над 7 700 тоалетни води, парфюми и дрехи – фалшификати бяха унищожени

Акценти

  • За пет дни на митнически пункт Капитан Андреево при проверка на автобуси и леки коли служителите са задържали 3 366 парфюми и тоалетни води, 1199 чифта спортни обувки и 460 ризи и бузи,

Свързани публикации

За унищожени под контрола на Митница Свиленград фалшификати на световноизвестни търговски марки, съобщават от техния пресцентър. Сред тях са и 1 011 имитации на дрехи и 209 чифта спортни обувки.

Стоките са били задържани от митническите инспектори на Капитан Андреево при опити да бъдат пренесени в нарушение на Закона за марките и географските обозначения.

Предназначението им е било за реализация на българския пазар и в страни – членки на Европейския съюз.

В съобщението от митницата още се казва, че за пет дни на митнически пункт Капитан Андреево при проверка на автобуси и леки коли служителите са задържали 3 366 парфюми и тоалетни води, 1199 чифта спортни обувки и 460 ризи и бузи, имитации на световноизвестни търговски марки. Стоката е задържана с основателни съмнения за нарушаване на правата върху интелектуалната собственост. Иззетите маратонки са с етикети на търговските марки „NIKE“ и „ADIDAS“. Ароматите са имитации на  различни световноизвестни марки, по-голяма част от които Paco Rabanne, Nina Ricci, Armani, Lacoste и Dolce & Gabbana.

Снимки: Митници

parfumi_unichtojavane

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 19, 2015 09:31
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.