Над 7 700 тоалетни води, парфюми и дрехи – фалшификати бяха унищожени

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 19, 2015 09:31

Над 7 700 тоалетни води, парфюми и дрехи – фалшификати бяха унищожени

Акценти

  • За пет дни на митнически пункт Капитан Андреево при проверка на автобуси и леки коли служителите са задържали 3 366 парфюми и тоалетни води, 1199 чифта спортни обувки и 460 ризи и бузи,

Свързани публикации

За унищожени под контрола на Митница Свиленград фалшификати на световноизвестни търговски марки, съобщават от техния пресцентър. Сред тях са и 1 011 имитации на дрехи и 209 чифта спортни обувки.

Стоките са били задържани от митническите инспектори на Капитан Андреево при опити да бъдат пренесени в нарушение на Закона за марките и географските обозначения.

Предназначението им е било за реализация на българския пазар и в страни – членки на Европейския съюз.

В съобщението от митницата още се казва, че за пет дни на митнически пункт Капитан Андреево при проверка на автобуси и леки коли служителите са задържали 3 366 парфюми и тоалетни води, 1199 чифта спортни обувки и 460 ризи и бузи, имитации на световноизвестни търговски марки. Стоката е задържана с основателни съмнения за нарушаване на правата върху интелектуалната собственост. Иззетите маратонки са с етикети на търговските марки „NIKE“ и „ADIDAS“. Ароматите са имитации на  различни световноизвестни марки, по-голяма част от които Paco Rabanne, Nina Ricci, Armani, Lacoste и Dolce & Gabbana.

Снимки: Митници

parfumi_unichtojavane

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 19, 2015 09:31
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар