Над 500 откликнаха на призива „Помощ, жена ми е луда!“

Ива Вангелова
От Ива Вангелова юни 14, 2017 09:55

Над 500 откликнаха на призива „Помощ, жена ми е луда!“

Известният актьор Христо Гърбов гостува в Харманли с пиесата „Помощ, жена ми е луда!“ Постановката е на Драматичен театър „Сава Огнянов“ – Русе.
В продължение на час и половина публиката се потопи в безкрайните комични и забавни ситуации, описани от автора Жан Барбие в стила на изисканата френска комедия.
Главната роля изпълни Христо Гърбов, който се превъплъти в персонажа на Жюлиен Валадие. Като шеф на корпорация той е обкръжен от прекалено свадлива жена, от изкусителни секретарки, от способен, но твърде „нежен“ счетоводител и ред атрактивни екземпляри. Всички те забъркаха водопад от забавни и смешни ситуации в ежедневието на фирмата.
Освен обичания от цяла България актьор, в постановката участие взеха Надя Банчева, Иля Пепеланов, Ралица Константинова, Петя Венелинова, Тихомир Благоев, Борислав Веженов, Ивайло Ненов и Тихомир Благоев.
Всички билети за спектакъла бяха разпродадени и залата на читалище „Дружба“ бе препълнена.
„Помощ, жена ми е луда!“ е една от популярните комедии на съвременния френски драматург Жан Барбие. За пръв път постановката е представена в парижкия театър „Театр дьо Нувоте”, където много сезони се е играла.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова юни 14, 2017 09:55
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.