Над 500 откликнаха на призива „Помощ, жена ми е луда!“

Ива Вангелова
От Ива Вангелова юни 14, 2017 09:55

Над 500 откликнаха на призива „Помощ, жена ми е луда!“

Известният актьор Христо Гърбов гостува в Харманли с пиесата „Помощ, жена ми е луда!“ Постановката е на Драматичен театър „Сава Огнянов“ – Русе.
В продължение на час и половина публиката се потопи в безкрайните комични и забавни ситуации, описани от автора Жан Барбие в стила на изисканата френска комедия.
Главната роля изпълни Христо Гърбов, който се превъплъти в персонажа на Жюлиен Валадие. Като шеф на корпорация той е обкръжен от прекалено свадлива жена, от изкусителни секретарки, от способен, но твърде „нежен“ счетоводител и ред атрактивни екземпляри. Всички те забъркаха водопад от забавни и смешни ситуации в ежедневието на фирмата.
Освен обичания от цяла България актьор, в постановката участие взеха Надя Банчева, Иля Пепеланов, Ралица Константинова, Петя Венелинова, Тихомир Благоев, Борислав Веженов, Ивайло Ненов и Тихомир Благоев.
Всички билети за спектакъла бяха разпродадени и залата на читалище „Дружба“ бе препълнена.
„Помощ, жена ми е луда!“ е една от популярните комедии на съвременния френски драматург Жан Барбие. За пръв път постановката е представена в парижкия театър „Театр дьо Нувоте”, където много сезони се е играла.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова юни 14, 2017 09:55
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 850 718 преглеждания