Над 300 мотора вдигнаха нивото на адреналин на харманлийци

Милена Митева
От Милена Митева май 7, 2017 07:23

Над 300 мотора вдигнаха нивото на адреналин на харманлийци

Над 300 мотора вдигнаха нивото на адреналина на харманлийци. Повод за това стана рокерско шоу и национална мото среща „Харманли 2017“. В събота, 29 април тради- ционното събитие за празника на града събра стотици любители на мотори и още толкова посетители.
Стартовите отсечки отново дадоха повод нивото на емоциите на волните ездачи да се вдигне, защото имаха възможност да покажат мощността на машините си и атрактивно каране.
При 600 кубиковите пистови мотори първи стана Ангел Станимиров – Ронито. Втори в същия клас е Свилен Колев.
В клас 750 кубика най-бърз бе Добри от Хасково, а след него остана Ангел Станимиров – Ронито.
В надпреварата с 1 000 кубикови мотори Гогата от Шумен бе първи. След него се нареди Милен – Зелето.
Един от организаторите на стартовите отсечки и тази година бе рокерът Милен Делчев – Мечката. Той сподели, че за подготовката са отделили 3 дни, но състезанието е протекло безпроблемно.
Тази година публиката бе лишена от атрактивното каране на Михаил Бакърджиев – Набора от Свиленград и Христо Алипиев от Любимец, които направиха STUNT & DRIFT SHOW *Тurbo Circus* на картинг писта Лаута в Града на петте тепета.
Изненада за зрителите бе атрактивното каране на две коли BMW. В шоуто се включиха Петър Георгиев и Димитър Димитров – Бомбата.
В края на събитието кметът на града Мария Киркова пожела безаварийно каране на всички ездачи. В знак на почит президентът на клуб „Чакалите“ – Стефан Димитров – Мингата и Иван Дулев – Дюлята й по- дариха почетен знак с името на техния клуб и кожено яке и я поканиха на почетна обиколка на града.
Градоначалникът се качи на триколка, управлявана от рокера Милен Делчев – Мечката с което стартира и началото на празненствата в местността Ловния парк. Там до късно през нощта за настроението се грижеха три рок банди и се проведоха забавни игри, след което имаше заря.

Милена Митева
От Милена Митева май 7, 2017 07:23
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама