Над 300 мотора вдигнаха нивото на адреналин на харманлийци

Милена Митева
От Милена Митева май 7, 2017 07:23

Над 300 мотора вдигнаха нивото на адреналин на харманлийци

Над 300 мотора вдигнаха нивото на адреналина на харманлийци. Повод за това стана рокерско шоу и национална мото среща „Харманли 2017“. В събота, 29 април тради- ционното събитие за празника на града събра стотици любители на мотори и още толкова посетители.
Стартовите отсечки отново дадоха повод нивото на емоциите на волните ездачи да се вдигне, защото имаха възможност да покажат мощността на машините си и атрактивно каране.
При 600 кубиковите пистови мотори първи стана Ангел Станимиров – Ронито. Втори в същия клас е Свилен Колев.
В клас 750 кубика най-бърз бе Добри от Хасково, а след него остана Ангел Станимиров – Ронито.
В надпреварата с 1 000 кубикови мотори Гогата от Шумен бе първи. След него се нареди Милен – Зелето.
Един от организаторите на стартовите отсечки и тази година бе рокерът Милен Делчев – Мечката. Той сподели, че за подготовката са отделили 3 дни, но състезанието е протекло безпроблемно.
Тази година публиката бе лишена от атрактивното каране на Михаил Бакърджиев – Набора от Свиленград и Христо Алипиев от Любимец, които направиха STUNT & DRIFT SHOW *Тurbo Circus* на картинг писта Лаута в Града на петте тепета.
Изненада за зрителите бе атрактивното каране на две коли BMW. В шоуто се включиха Петър Георгиев и Димитър Димитров – Бомбата.
В края на събитието кметът на града Мария Киркова пожела безаварийно каране на всички ездачи. В знак на почит президентът на клуб „Чакалите“ – Стефан Димитров – Мингата и Иван Дулев – Дюлята й по- дариха почетен знак с името на техния клуб и кожено яке и я поканиха на почетна обиколка на града.
Градоначалникът се качи на триколка, управлявана от рокера Милен Делчев – Мечката с което стартира и началото на празненствата в местността Ловния парк. Там до късно през нощта за настроението се грижеха три рок банди и се проведоха забавни игри, след което имаше заря.

Милена Митева
От Милена Митева май 7, 2017 07:23
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.