Над 100 участника на финала на Харманли търси талант

Милена Митева
От Милена Митева април 28, 2016 14:25

Над 100 участника на финала на Харманли търси талант

Акценти

  • Вестник Харманлийски НОВИНИ, брой 16/651, година XIV, 22-28 април 2016

Свързани публикации

Близо 150 участника ще се представят на финала на „Харманли търси талант“. Това стана ясно, след като приключи втория кръг на кастинга. Той се състоя на 17 април, неделя. Пред журито се изправиха още много участници от село Българин и Иваново. Някои от тях се изявиха индивидуално, а други групово, така както и по времето на първия тур. Според оценяващите представянето на талантите бе много добро и всеки от тях заслужено отива към последния кръг.
Той ще се състои на Голямата сцена в Градската градина на Харманли на 4-ти юни. Това, което ще направи мероприятието по-различно, е, че участниците в него ще достигнат до там с шествие от центъра. Организаторите обещават много изненади в програмата, емоции и награди.
Кастингите за „Харманли търси талант“ започнаха на 19 и 20 март. Идеята в малкото градче да се открият най-добрите таланти е на народно читалище „Харманли-2001“, което чества 15 години от основаването си.
Предварителни кастинги бяха на 9 и 20 март 2016 г.
Конкурсът ще се проведе в три етапа и в него могат да вземат участие млади таланти без възрастови ограничения в следните жанрове: хорови и вокални формации, солисти, танцови състави (модерен и характерен танц, балет, фолклор, хип-хоп), мажоретни формации, оркестри (духови, фолклорни, инструменталисти, циркове, улични изкуства, бойни изкуства и други.

Милена Митева
От Милена Митева април 28, 2016 14:25
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 445 542 преглеждания