На Трифон Зарезан – празник в Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 2, 2017 09:25

На Трифон Зарезан – празник в Тополовград

С Водосвет и ритуално зарязване в лозовия масив край шосето Тополовград – Елхово започна празника Трифон Зарезан в сакарския град. В присъствието на представители на местната власт, лозари и винари от Тополовград и Орешник, граждани и гости от Турция водосвет отслужи свещено иконом Николай Клюнков, а в края на ритуала бе извито хоро от присъстващите.

След това празненството се пренесе в ресторант в общинския център, където броят на участниците бе увеличен значително и се състоя веселба с томбола, конкурс за най-добро домашно вино, песни, танци и хора.

Подробности в печатното издание, в петък.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 2, 2017 09:25
Напиши коментар

3 коментара

 1. Тонка Славкова февруари 4, 20:36

  С уважение към Вас, ЗОРА, Ви уведомявам, че нямам нищо общо с този сайт. Тук се качват материали от вестника, а аз отдавна не пиша за него. Обърнете се към г-н Иван Атанасов, който ги качва и към г-н Стоян Тонев, който ги пише.

  Отговори на този коментар
 2. Зора февруари 3, 15:26

  Тонке, за изминалата сесия нещо няма ли да качиш, или ти е забранено?питам просто, защото като гледам колко глупости си накачила, сигурно някой го интересува кой циганин осъден на пробация и кой – не, а наистина важните и значими неща се премълчават

  Отговори на този коментар
 3. Trifoncho февруари 2, 11:04

  Добре все пак, че на зарязването имаше и двама трима лозари…Другите са редовните заподозрени без които не минава нито едно мероприятие.

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

 • 9 470 103 преглеждания