На театър с чаша вино, музика и шарж

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 4, 2017 17:29

На театър с чаша вино, музика и шарж

Акценти

  • Художникът Борислав Данев - Борку, ще се включи с рисунки на шаржове

Свързани публикации

Даровити деца от Музикалната школа “Манол Иванов” към читалище “Заря” ще приветстват публиката и актьорите в Нощта на театрите в Хасково, съобщават от хасковския театър.

Преди началото на спектакъла “Секскомедия в лятна нощ” на 5 ноември – неделя, възпитаници от класа по класическа китара на Ясен Янчев и по пиано на Краси Генева, ще зададат тон на празника със своите изпълнения. Художникът Борислав Данев – Борку, ще се включи с рисунки на шаржове. Чаша вино за добро настроение и още приятни изненади очакват зрителите в храма на Мелпомена в неделната вечер.

Марта Вачкова и проф. Атанас Атанасов са звездите в спектакъла “Секскомедия в лятна нощ”, който започва в 20:00 часа. Заедно с колегите си Стефан Цирков, Стелиян Николов, Станислава Николова, Иванка Шекерова и Емануил Костадинов, популярните актьори са аплодирани многократно за блестящите си превъплъщения по сцените из цялата страна.  Комедията по Уди Алън бе поставена от Юрий Дачев в хасковския театър през април 2015-а.

Това е петото издание на европейската инициатива Нощ на театрите. Тази година ДКТ “Иван Димов” се включва и с още едно заглавие – “Свалячи” от Елин Рахнев, с Малин Кръстев, Геро и Мариела Топалова, което ще се играе също от 20:00 часа в неделя, в Димитровград. Гастролът е след специалната покана на ОДТ “Апостол Карамитев”.

Снимка: ДКТ „Иван Димов“

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 4, 2017 17:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.