На театър с чаша вино, музика и шарж

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 4, 2017 17:29

На театър с чаша вино, музика и шарж

Акценти

  • Художникът Борислав Данев - Борку, ще се включи с рисунки на шаржове

Свързани публикации

Даровити деца от Музикалната школа “Манол Иванов” към читалище “Заря” ще приветстват публиката и актьорите в Нощта на театрите в Хасково, съобщават от хасковския театър.

Преди началото на спектакъла “Секскомедия в лятна нощ” на 5 ноември – неделя, възпитаници от класа по класическа китара на Ясен Янчев и по пиано на Краси Генева, ще зададат тон на празника със своите изпълнения. Художникът Борислав Данев – Борку, ще се включи с рисунки на шаржове. Чаша вино за добро настроение и още приятни изненади очакват зрителите в храма на Мелпомена в неделната вечер.

Марта Вачкова и проф. Атанас Атанасов са звездите в спектакъла “Секскомедия в лятна нощ”, който започва в 20:00 часа. Заедно с колегите си Стефан Цирков, Стелиян Николов, Станислава Николова, Иванка Шекерова и Емануил Костадинов, популярните актьори са аплодирани многократно за блестящите си превъплъщения по сцените из цялата страна.  Комедията по Уди Алън бе поставена от Юрий Дачев в хасковския театър през април 2015-а.

Това е петото издание на европейската инициатива Нощ на театрите. Тази година ДКТ “Иван Димов” се включва и с още едно заглавие – “Свалячи” от Елин Рахнев, с Малин Кръстев, Геро и Мариела Топалова, което ще се играе също от 20:00 часа в неделя, в Димитровград. Гастролът е след специалната покана на ОДТ “Апостол Карамитев”.

Снимка: ДКТ „Иван Димов“

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 4, 2017 17:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.