Моята история в Язаки: Спокойна съм и имам шанс да се развивам

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 16, 2017 08:01

Моята история в Язаки: Спокойна съм и имам шанс да се развивам

Акценти

  • Делина е направила малка корекция в мечтата са и вече е спокойна

Свързани публикации

Делина наистина изглежда като рекламното лице и последното нещо, което ще си помислиш, като я видиш, е че е била международен шофьор. На бус. Преди да започне работа в Язаки, е прекарвала всяка година по шест месеца, работейки в чужбина – Франция, Италия, Ирландия, Гърция, Турция. Дълги дни, далеч от детето си, което сега е на 5.

„Успокоявах, че до колкото повече места стигнеш, толкова повече опит трупаш. В един момент обаче се изморих и казах „стига“, споделя 28-годишната Делина. „Исках да си намеря постоянна работа в Димитровград. Да съм близо до детето си. Да знам къде е домът ми. Какво ще ям тази вечер. Къде ще се събудя утре.“

Като човек с толкова екстремен трудов опит зад гърба си обаче, Делина търси не просто работа. Търси работа, която ще я кара да се чувства значима. Разглеждайки обявите, избира да кандидатства в новия завод на Язаки в Димитровград за производство на автомобилни кабелни инсталации.

Наемат я в отдел качество и почти веднага я изпращат на обучение в завода на компанията в Литва. „Започнах с операторска работа на поточната линия и стигнах до работа с документацията“, разказва Делина, която има средно специално образование по геодезия.

„Веднага ми стана интересно и нито за миг не изпитах притеснение. Толкова много неща ми правеха впечатление, минавайки от процес в процес по време на обучението, че нямах търпение да започна да ги прилагам на практика. Освен това, всичко в Язаки е така добре организирано, че да се чувстваш максимално осигурен и спокоен да учиш.“ Плащат ти от първия ден, в който започнеш обучението, добавя тя.

Когато се връща и започва във временния завод в Стара Загора, бързо се издига в специалист качество, защото не спира да е любопитна към работата. В момента подготвя еталонни инсталации в новия завод в Димитровград, с които ще бъдат сравнявани всички останали, които идват от производството. „Много е вдъхновяващо, защото изисква отговорност и прецизност“, казва Делина,

Описва културата в Язаки Димитровград така: „Компанията ти дава не просто шанс и голям старт за развитие. Дава ти времето и спокойствието да научиш всичко необходимо за позицията, на която си. А ако ръководството види, че имаш желание да учиш още и да постигаш повече, ще ти осигури тази възможност.“

Ето защо Делина е направила малка корекция в мечтата си да се установи на едно място. Възможността да бъде командирована до европейските заводи на Язаки, за да учи още и да се развива, я въодушевява повече от битовия комфорт. Мечтае да е спокойна, но вече иска да е и конкурентна. И е.

Можеш да се присъединиш към семейството на Yazaki тук http://yazaki-bulgaria.com/index.php?p=job

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 16, 2017 08:01
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.