Много хумор и интриги в комедията „Откачената фамилия“

Ива Вангелова
От Ива Вангелова юни 7, 2016 06:20

Много хумор и интриги в комедията „Откачената фамилия“

С много хумор и заплетени ситуации с двуженец се забавлява харманлийската публика, която изгледа комедията „Откачена фамилия“ по Рей Куни. Тя бе представена на 26 май на сцената на читалище „Дружба“.
Постановката бе на Драматично-куклен театър „Иван Димов“ – Хасково. В главните роли бяха Мариус Донкин, Валентин Танев, Мария Сапунджиева, Ева Тепавичарова, Анна Симова, Кирил Кавадарков и Явор Костов.
„Откачена фамилия” е комедия на ситуациите, в която нещата се оказаха много забъркани, защото се намеси и виртуалната реалност на световната мрежа.
Всеки от нас има случайни срещи в интернет. Понякога една такава среща във виртуалното пространство може да се окаже съдбоносна. В чата момче и момиче неочаквано откриват, че бащите им… Това беше началото на „Семейна лудница”. Последваха куп комични ситуации, резултат от Голяма лъжа.
Актьорите бяха познати лица от предавания и сериали по телевизията. Мария Сапунджиева – известната мама Божка от „Пълна лудница“, Ева Тепавичарова – небезизвестната Йовка от „Столичани в повече“ и Вальо Танев – един от водещите на „Господари на ефира“. Това се оказа доста вълнуващо за публиката. Някои деца в публиката дори задаваха въпрос към своите родители: „Но тези хора и на живо ли ги има?“

Ива Вангелова
От Ива Вангелова юни 7, 2016 06:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама