Митьо Пищова се разпищоли в Харманли

Сакар нюз
От Сакар нюз април 10, 2007 16:12

Митьо Пищова се разпищоли в Харманли

Акценти

  • На госта, който трябваше да си замине същия ден много му хареса и остана да пренощува на "Приказките".

Свързани публикации

Минка Милчева

В понеделник в Харманли бе известната личност и любимец на народа Митьо Пищова. Той пристигна тук с шофьор, който управляваше нова сребристо сива Тойота.

Пищова бе в Града на Белоногата по покана от страна на Иван Ванев – Попа за Великден. За специалния гост бе осигурено специално агне. Ваньо Попа заедно с негови приятели, в това число Христо Точаров прекараха цял ден на софрата в заведение. В тяхна чест работеха всички от персонала дори и почиващата смяна бяха дошли да помагат през почивния си ден. В заведението, където бяха отседнали в същото време деца празнуваха рожден ден и всички се изредиха да искат автографи от Пищова и правиха видео клипове. Той бе облечен с модерни обувки и черен марков костюм.
След това цялата компания замина за ресторант ,,Приказките“. Още с пристигането си там три мацки от програмата му се лепнаха. Митьо извади лаптопа и започна да им показва модните ревюта, които е организирал. На госта, който трябваше да си замине същия ден много му хареса и остана да пренощува там.
Сега е поканил приятелите си от Харманли на Арбанаси да ядат агне.

В личния сайт на Митьо е записано ,,Вие се намирате във виртуалното пространство на най-големият Пищов в България. Тук ще намерите информация, както за личния,така и за обществения живот на личността Митьо Пищова – любимеца на народа.
Човекът, който възроди народа, човекът, който помага на бедни и богати, пищовът, който прави шоу за един цял народ – той е жива-легенда. Боляринът, който направи Велико Търново още по-известен и посещаван от българи и чужденци.
Митьо Пищова – романтик по душа, добър към всяка жена, обсипващ я с ласки и мили думи. Жената за него трябва да бъде глезена в голям лукс, обичаща карамфилите и шампанското, гласи текста във уеб пространството за него.

Сакар нюз
От Сакар нюз април 10, 2007 16:12
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.