Митьо Пищова се разпищоли в Харманли

Сакар нюз
От Сакар нюз април 10, 2007 16:12

Митьо Пищова се разпищоли в Харманли

Минка Милчева

В понеделник в Харманли бе известната личност и любимец на народа Митьо Пищова. Той пристигна тук с шофьор, който управляваше нова сребристо сива Тойота.

Пищова бе в Града на Белоногата по покана от страна на Иван Ванев – Попа за Великден. За специалния гост бе осигурено специално агне. Ваньо Попа заедно с негови приятели, в това число Христо Точаров прекараха цял ден на софрата в заведение. В тяхна чест работеха всички от персонала дори и почиващата смяна бяха дошли да помагат през почивния си ден. В заведението, където бяха отседнали в същото време деца празнуваха рожден ден и всички се изредиха да искат автографи от Пищова и правиха видео клипове. Той бе облечен с модерни обувки и черен марков костюм.
След това цялата компания замина за ресторант ,,Приказките“. Още с пристигането си там три мацки от програмата му се лепнаха. Митьо извади лаптопа и започна да им показва модните ревюта, които е организирал. На госта, който трябваше да си замине същия ден много му хареса и остана да пренощува там.
Сега е поканил приятелите си от Харманли на Арбанаси да ядат агне.

В личния сайт на Митьо е записано ,,Вие се намирате във виртуалното пространство на най-големият Пищов в България. Тук ще намерите информация, както за личния,така и за обществения живот на личността Митьо Пищова – любимеца на народа.
Човекът, който възроди народа, човекът, който помага на бедни и богати, пищовът, който прави шоу за един цял народ – той е жива-легенда. Боляринът, който направи Велико Търново още по-известен и посещаван от българи и чужденци.
Митьо Пищова – романтик по душа, добър към всяка жена, обсипващ я с ласки и мили думи. Жената за него трябва да бъде глезена в голям лукс, обичаща карамфилите и шампанското, гласи текста във уеб пространството за него.

Сакар нюз
От Сакар нюз април 10, 2007 16:12
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.