Митничари откриха тапицирана с цигари шофьорска кабина

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 30, 2015 12:03

Митничари откриха тапицирана с цигари шофьорска кабина

За кабина, тапицирана с контрабандни цигари, открита от митническите служители на Капитан Андреево, съобщават от Агенция Митници. При проверката на влизащ от Турция камион, те установили, че цялата тапицерия на шофьорската кабина е „подплатена“ с 690 кутии (13 800 къса) контрабандни цигари „Victory slims“, всички без акцизен бандерол

Други 676 кутии контрабандни цигари, маскирани като авточасти, откриха и задържаха на границата. Те са открити при щателна митническа проверка на влизащ в страната български автобус, пътуващ по редовна линия от Турция за България. На Капитан Андреево автобусът пристигал около 3 часа след полунощ, а пътниците и шофьорът заявили, че нямат нищо за деклариране. При огледа в багажното отделение митническите служители открили кашон, в който по думите на шофьора са резервни авточасти за автобуса. Бдителните митничари под употребяваните авточасти намерили скрити 676 кутии (13 520 къса) цигари „ММ slims“, всички без акцизен бандерол.

Те са иззети, а на шофьорите на камиона и автобуса са съставени актове по Закона за митниците, се казва в съобщението на митниците.

Снимка: Митници

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 30, 2015 12:03
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама