Митничари извадиха над 2 000 кутии от тапицирани с цигари седалки

Сакар нюз
От Сакар нюз май 27, 2016 05:42 Updated

Митничари извадиха над 2 000 кутии от тапицирани с цигари седалки

Акценти

  • Под седалките укритите цигари са 2 267 кутии от марките MM, Victory Exclusive, Karelia, Ome, Assos, всички без акцизен бандерол.

Свързани публикации

Контрабандни цигари и тютюн за пушене открили в пътнически микробус, влизащ Турция, служители от мобилна митническа група на пункта Капитан Андреево. Автомобилът е на българска фирма, управляван от български гражданин. Той е пристигнал на пункта с 14 българи. Трима от тях декларирали 66 кутии цигари. Това усъмнило опитните митничари и микробусът им бил селектиран за щателна проверка. При нея служителите установили, че под седалките има контрабандни цигари – 2 267 кутии от марките MM, Victory Exclusive, Karelia, Ome, Assos и др., всички без акцизен бандерол. Освен това те намерили и 4 750 грама нарязан тютюн от цигарените седалки и от личния багаж на пътниците.
За това нарушение са съставени 11 акта. На петима от пътниците, които опитвали да укриват отново в личния багаж намерените цигари и прехвърляли непроверени чанти с личен багаж при вече проверените, са съставени и актове за възпрепятстване на извършваната митническа проверка.

Източник: Митници

Сакар нюз
От Сакар нюз май 27, 2016 05:42 Updated
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.