Митничари извадиха над 2 000 кутии от тапицирани с цигари седалки

Сакар нюз
От Сакар нюз май 27, 2016 05:42 Updated

Митничари извадиха над 2 000 кутии от тапицирани с цигари седалки

Акценти

  • Под седалките укритите цигари са 2 267 кутии от марките MM, Victory Exclusive, Karelia, Ome, Assos, всички без акцизен бандерол.

Свързани публикации

Контрабандни цигари и тютюн за пушене открили в пътнически микробус, влизащ Турция, служители от мобилна митническа група на пункта Капитан Андреево. Автомобилът е на българска фирма, управляван от български гражданин. Той е пристигнал на пункта с 14 българи. Трима от тях декларирали 66 кутии цигари. Това усъмнило опитните митничари и микробусът им бил селектиран за щателна проверка. При нея служителите установили, че под седалките има контрабандни цигари – 2 267 кутии от марките MM, Victory Exclusive, Karelia, Ome, Assos и др., всички без акцизен бандерол. Освен това те намерили и 4 750 грама нарязан тютюн от цигарените седалки и от личния багаж на пътниците.
За това нарушение са съставени 11 акта. На петима от пътниците, които опитвали да укриват отново в личния багаж намерените цигари и прехвърляли непроверени чанти с личен багаж при вече проверените, са съставени и актове за възпрепятстване на извършваната митническа проверка.

Източник: Митници

Сакар нюз
От Сакар нюз май 27, 2016 05:42 Updated
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама