Мирослав Найденов: „Виждам в очите на хората желание за промяна, Красимир Панчев ще я сбъдне“

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2015 11:43

Мирослав Найденов: „Виждам в очите на хората желание  за промяна, Красимир Панчев ще я сбъдне“

Акценти

  • Вестник Харманлийски НОВИНИ, брой 39/641, година XIII, 23-29 октомври 2015

Свързани публикации

„Идвам при вас не като действащ министър, не като представител на държавната власт. Идвам при вас като човек, участвал в управлението на страната и то в момент, когато община Харманли имаше крайна необходимост от помощ и съдействие. Тук по тези места, в онзи злокобен февруари на 2012 година видях много болка и истинска човешка трагедия” – това каза бившият Министър на земеделието и храните Мирослав Найденов пред препълнената зала в читалището на с. Бисер.
Той пристигна в селото да подкрепи кандидатите за кмет на Бисер Златка Ангелова и кандидата за кмет на община Харманли Красимир Панчев, издигнати от Коалиция „Промяна за Харманли”.
„ В онова време направих всичко възможно проектът за водоснабдяване, изграждане на водопровод и канализация и пречиствателна станция за отпадни води в селото да стане реалност” – призна пред събралите се хора Мирослав Найденов и сподели още, че като участник в държавното управление е наблюдавал работата и инициативността на общинските ръководства по места. „Искрено мога да заявя, че досегашното ръководство на община Харманли не може да се похвали с ефективност и добри резултати в правенето на проекти и усвояване на средства от фондове и програми. Повече от очевадно е, че управлението на община Харманли има нужда от промяна.
Тази вечер, имах възможност да се запозная с предизборната програма и визията за управление на Кандидата за кмет от МК „Промяна за Харманли” Красимир Панчев. В програмния документ долових стратегическо мислене, ясни и конкретни ангажименти. Сигурен съм, че опитът и амбицията ще му бъдат от полза при правилното и реализиране. Сигурен съм, че екипът на Красимир Панчев, общинските съветници от листата и Златка Ангелова ще бъде най-успешната формула за благоденствието на жителите на с. Бисер и Община Харманли” – допълни пред присъстващите Найденов и приветства идеята на кандидата за кмет от Коалиция „Промяна за Харманли” Красимир Панчев, на селските кметове да бъдат делегирани бюджети, одобрени от Общински съвет, които те да имат възможност да изразходват целесъобразно.
Кандидатът за кмет Красимир Панчев, с Бюлетина №2 в предстоящите избори, благодари от своя страна за декларираната подкрепа, която, според него ще е повече от необходима, тъй като инвестициите в Харманли според него трябва да се заслужат с добри и качествени проекти. „Никой няма да изсипе милионите в общинския бюджет, ако ние не си обосновем идеите и ги защитим пред Европейските фондове и програми” – категоричен бе Панчев.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2015 11:43
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 864 709 преглеждания