Миро от Каризма и Saint Electrics ще веселят Харманли за 2 май

Милена Митева
От Милена Митева април 21, 2017 11:07

Миро от Каризма и Saint Electrics ще веселят Харманли за 2 май

Миро от бившия дует „Каризма“ и трио Saint Electrics ще свирят и пеят за Празника на Харманли. Събитията по отиз повод започват на 22 април, събота, от 10:00 часа на игрище – комплекс „Тенис кортове“, когато ще се състои Общински турнир по волейбол. От 10:30 часа в НЧ „Дружба“ ще стартира Национален фестивал за руска поезия, песен и танц „Пусть всегда будет солнце“.
Началото на следващата седмица започва с откриване на изложба „Археология в снимки от Харманли и региона“. Тя ще се състои в Исторически музей от 16:00 часа.
На 25 април, вторник от 17:30 часа, в изложбена зала на Културен център ще бъде открита друга експозиция. Жанрът, който е представен е живопис и е дело на харманлийския художник Добри Павлов.
На 27 април, четвъртък от 17:00 часа детски самодейни групи и изпълнители от НЧ „Дружба“, НЧ „Харманли“ и училищата в общината ще вземат участие в „Харманли – детски мечти и усмивки“. Събитието ще се състои на площад “Възраждане“, а при лошо време в залата на читалището.
За любителите на футбола през същия ден ще има общински турнир по футбол на спортно игрище, комплекс „Тенис кортове“. От 15:00 часа ще бъде началото на финала за юноши, от 18:00 финал за мъже, а от 19:00 часа награждаване на победителите.
На 28 април, петък от 13:00 часа ще бъде открит I кръг на Държавно първенство по корабомоделен спорт на язовир Кюмурлука.
От 18:00 часа театър „Сълза и смях“ ще развесели гражданите с постановката „Да утепаме бабето“, в читалището.
На 29 април, събота, ще се състои рокерско шоу, национална мото среща „Харманли 2017“. Събитието стартира в 11:30 на бул. „България“ /до Динковия магазин/.
В неделя 30 април от 14:00 ще бъде награждаването на победителите от I кръг на Държавното първенство по корабомоделен спорт.
На 1 май, понеделник от 19:00 часа, феновете на рок музиката ще имат възможност да присъстват на „Рок в Харманли“. Музикалното събитие ще бъде на лятна сцена в Градска градина, а при лошо време в НЧ „Дружба“. В него участие ще вземат музикантите от „Saint Electrics“, а като подгряващи на сцената ще излезнат Тодор Тодоров, Йоанна Кунева, Катя Михайлова, Жоро Латев.
На връх празника – 2 май, вторник, от 9:30 часа в храма „Св. Атанасий“ ще има тържествена литургия и молебен за благопреуспяването на града.
От 11:00 часа в конферентна зала на Културен център ще се състои Тържествена сесия на Общински съвет Харманли.
От 19:00 часа – „Харманли празнува с Миро“ на площада в центъра.
Участието на хитовия певец от „Каризма“ ще бъде и кулминацията в тържествата за празника. Събитието ще бъде подгряно от харманлийски изпълнители.

Милена Митева
От Милена Митева април 21, 2017 11:07
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама