Миро от Каризма и Saint Electrics ще веселят Харманли за 2 май

Милена Митева
От Милена Митева април 21, 2017 11:07

Миро от Каризма и Saint Electrics ще веселят Харманли за 2 май

Миро от бившия дует „Каризма“ и трио Saint Electrics ще свирят и пеят за Празника на Харманли. Събитията по отиз повод започват на 22 април, събота, от 10:00 часа на игрище – комплекс „Тенис кортове“, когато ще се състои Общински турнир по волейбол. От 10:30 часа в НЧ „Дружба“ ще стартира Национален фестивал за руска поезия, песен и танц „Пусть всегда будет солнце“.
Началото на следващата седмица започва с откриване на изложба „Археология в снимки от Харманли и региона“. Тя ще се състои в Исторически музей от 16:00 часа.
На 25 април, вторник от 17:30 часа, в изложбена зала на Културен център ще бъде открита друга експозиция. Жанрът, който е представен е живопис и е дело на харманлийския художник Добри Павлов.
На 27 април, четвъртък от 17:00 часа детски самодейни групи и изпълнители от НЧ „Дружба“, НЧ „Харманли“ и училищата в общината ще вземат участие в „Харманли – детски мечти и усмивки“. Събитието ще се състои на площад “Възраждане“, а при лошо време в залата на читалището.
За любителите на футбола през същия ден ще има общински турнир по футбол на спортно игрище, комплекс „Тенис кортове“. От 15:00 часа ще бъде началото на финала за юноши, от 18:00 финал за мъже, а от 19:00 часа награждаване на победителите.
На 28 април, петък от 13:00 часа ще бъде открит I кръг на Държавно първенство по корабомоделен спорт на язовир Кюмурлука.
От 18:00 часа театър „Сълза и смях“ ще развесели гражданите с постановката „Да утепаме бабето“, в читалището.
На 29 април, събота, ще се състои рокерско шоу, национална мото среща „Харманли 2017“. Събитието стартира в 11:30 на бул. „България“ /до Динковия магазин/.
В неделя 30 април от 14:00 ще бъде награждаването на победителите от I кръг на Държавното първенство по корабомоделен спорт.
На 1 май, понеделник от 19:00 часа, феновете на рок музиката ще имат възможност да присъстват на „Рок в Харманли“. Музикалното събитие ще бъде на лятна сцена в Градска градина, а при лошо време в НЧ „Дружба“. В него участие ще вземат музикантите от „Saint Electrics“, а като подгряващи на сцената ще излезнат Тодор Тодоров, Йоанна Кунева, Катя Михайлова, Жоро Латев.
На връх празника – 2 май, вторник, от 9:30 часа в храма „Св. Атанасий“ ще има тържествена литургия и молебен за благопреуспяването на града.
От 11:00 часа в конферентна зала на Културен център ще се състои Тържествена сесия на Общински съвет Харманли.
От 19:00 часа – „Харманли празнува с Миро“ на площада в центъра.
Участието на хитовия певец от „Каризма“ ще бъде и кулминацията в тържествата за празника. Събитието ще бъде подгряно от харманлийски изпълнители.

Милена Митева
От Милена Митева април 21, 2017 11:07
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.