Милан Петров дебютира на Държавно първенство по кикбокс

Сакар нюз
От Сакар нюз април 7, 2016 08:10

Милан Петров дебютира на Държавно първенство по кикбокс

Милан Петров от Харманли направи блестящ дебют, като победи в кикбокс в три срещи и игра на финал на Държавно първенство в стиловете Лоу кик и Киклайт.
В първата среща той победи съперник от клуб „Арис“, Враца. Във втората среща се изправи срещу представител на клуб „Претендент“, София. Този двубой завърши предсрочно за съперника му, тъй като нашето момче го нокаутира с блестяща техника с крак. Третият му съперник беше от клуб „ГоДо“, Петрич, и тук не остави никакви съмнения за класата си, като победи с 3:0 съдийски гласа.
На финала се изправи срещу представител на клуб „Интер“ от силната бургаската школа и въпреки усилията, които положи, отстъпи с 2:1 съдийски гласа и остана със среброто. Милан е абсолютен дебютант на спортния подиум и това представяне е забележително.
В Харманли негови първи треньори бяха Адриан и Красен.
Състезанието се състоя през изминалия уикенд в Шумен, който бе домакин на първенството. На него взеха участие 476 бойци от 54 клуба от страната и чужбина, разделени в три възрастови групи – юноши и девойки младша възраст, юноши и девойки старша възраст, мъже и жени.

Сакар нюз
От Сакар нюз април 7, 2016 08:10
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Венци април 7, 22:56

    Браво на Милан!
    УСПЕХ

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.