Междусъседски спор в Симеоновград завърши със счупена челюст

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 14, 2017 15:34

Междусъседски спор в  Симеоновград завърши  със счупена челюст

Междусъседски скандал изпрати млад мъж в болницата. От полицията съобщиха, че на 4-ти в 16,00 часа в РУ – „Полиция“ – Харманли е получен сигнал на телефон 112 за сбиване на улица „Чадър могила” в Симеоновград.
На място веднага е изпратен автопатрул, който установил, че спорът е подновен заради стара вражда от дни.
При възникналото сбиване между седмина мъже е пострадал 25-годишен, който е с двустранно счупена челюст, настанен в УМБАЛ „Св. Георги“ – Пловдив, и негов връстник – с фрактура на лява ръка, настанен в МБАЛ -Хасково, и двамата без опасност за живота. Травмите на пострадалите са нанесени с 2 дървени пръта.
При друг случай, съобщен от бюлетина, общо 575 чифта артикули с лого на защитени марки са иззели полицаи от участъка в Симеоновград.
На 6 юни на улица „Съединение” в града те спрели за проверка лек автомобил “Опел”. В колата, шофирана от 54-годишен мъж от Сливен, са намерени марковите стоки, транспортирани без съгласието на правопритежателя. Водачът не е представил разрешително.
Спортните обувки и джапанки са иззети с протокол за доброволно пре-даване. В РУ-Харманли, е образувано досъдебно производство по чл.172-б ал.1 от НК.

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 14, 2017 15:34
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.