Междусъседски спор в Симеоновград завърши със счупена челюст

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 14, 2017 15:34

Междусъседски спор в  Симеоновград завърши  със счупена челюст

Междусъседски скандал изпрати млад мъж в болницата. От полицията съобщиха, че на 4-ти в 16,00 часа в РУ – „Полиция“ – Харманли е получен сигнал на телефон 112 за сбиване на улица „Чадър могила” в Симеоновград.
На място веднага е изпратен автопатрул, който установил, че спорът е подновен заради стара вражда от дни.
При възникналото сбиване между седмина мъже е пострадал 25-годишен, който е с двустранно счупена челюст, настанен в УМБАЛ „Св. Георги“ – Пловдив, и негов връстник – с фрактура на лява ръка, настанен в МБАЛ -Хасково, и двамата без опасност за живота. Травмите на пострадалите са нанесени с 2 дървени пръта.
При друг случай, съобщен от бюлетина, общо 575 чифта артикули с лого на защитени марки са иззели полицаи от участъка в Симеоновград.
На 6 юни на улица „Съединение” в града те спрели за проверка лек автомобил “Опел”. В колата, шофирана от 54-годишен мъж от Сливен, са намерени марковите стоки, транспортирани без съгласието на правопритежателя. Водачът не е представил разрешително.
Спортните обувки и джапанки са иззети с протокол за доброволно пре-даване. В РУ-Харманли, е образувано досъдебно производство по чл.172-б ал.1 от НК.

Сакар нюз
От Сакар нюз юни 14, 2017 15:34
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама