Международният театрален фестивал „Велко Кънев“ с награда на Министерството на туризма

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 21, 2019 11:27

Международният театрален фестивал „Велко Кънев“ с награда  на Министерството на туризма

На 16 декември 2019 г. на официална церемония в Централния военен клуб, организирана от Министерството на туризма, Международният театрален фестивал „Велко Кънев“ бе отличен като “Туристическо събитие на 2019 година”. Фестивалът в Тополовград спечели в онлайн гласуване сред оспорвана надпревара със 17- те финалисти в категорията.

Наградата – златна статуетка „Българска роза“ и грамота на Министерството на туризма бе връчена от г-н Иво Димов- заместник-председател на УС на Националното сдружение на общините в Република България, който изрази възхищението си от усилията на малкия Тополовград да поддържа и развива вече четвърт век един от най-престижните фестивали в България.

Наградата получи господин Хараламби Мочев – зам.-кмет на Община Тополовград. В словото си господин Мочев посвети наградата на великия Велко Кънев, на Театъра на комедията и на всички артисти, сътворявали през годините Театралния фестивал. Той отправи специална благодарност към Министерството на туризма за номинацията и възможността фестивалът да се състезава в престижния конкурс.

В церемонията участваха госпожа Красимира Ятакчиева – началник отдел „Хуманитарни и социални дейности“ и господин Трифон Трифонов – председател на читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1894“, които са основатели на театралния форум.

Организационният комитет на фестивала благодари на кмета на община Тополовград – господин Божин Божинов, на дарителите , на всички радетели на фестивала и на всички, които го подкрепиха в гласуването!

Аплодисменти за всички приятели от България и чужбина, които подкрепиха с гласа си най-прекрасния фестивал, носещ с чест името на Велко Кънев!

Читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1894“ – Тополовград

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 21, 2019 11:27
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама