Мероприятията за празника на Харманли продължават, отменят рокерското шоу

Милена Митева
От Милена Митева април 23, 2015 14:04

Мероприятията за празника на Харманли продължават, отменят рокерското шоу

Акценти

 • Неофициолно на рокерите кметът Михаил Лисков е казал, че областния управител не давал разрешение
 • Той не бе взел под внимание, че предстои ремонт на магистрала "Марица" и шосето, където трябваше да се проведе шоуто ще бъде използвано от международния трафик.

Свързани публикации

Днес в 17 часа в Културния център на града  ще се състои премиерата на монографията на професор Сава Василев „Писателят Генчо Стоев и литературните кръстовища на историята“. Книгата и автора ще бъдат представени от професор Радослав Радев.

От 18:30 часа в НЧ „Дружба“ гражданите ще могат да видят оперетата „Царицата на чардаша“.

В петък, 24 април от 17 часа в Културен център ще бъде открита художествена изложба на осем македонски художници, обединени под заглавието „Конекция ІІ”.

От 19 часа на спектакъла „Пролет Иде“ ще могат да се насладят феновете на Виктор Алеков и неговият балет „Амейзинг“.

Рокерското шоу, предвидено за 26 април в празничната програма на община Харманли се отменя. Съобщението бе направено от официалната им страница. Управата обяснява, че причините то да не се състои е отказ от страна на Агенция „Пътна инфраструктура“ към МРРБ за предоставянето на пътния участък. В съобщението бе добавено още, че аргументите на агенцията са изпратени в специално писмо, което може да се види в страницата им.

В началото на другата седмица – 27 април от 18 часа ще се проведат Финалите на общинските турнири по футбол на малки врати за мъже и награждаване на победителите – стадион “Хеброс”.

На 28 април, вторник от 18 часа в НЧ “Дружба” ще се състои Спектакъл „Разказът на една цигулка”, посветен на 505 години от създаването на Харманли и представен от колектива на ЦДГ „Детски свят” .

„Тракио, земя рождена” и пролетно хоро с Тодор и Донка Кожухарови и оркестър „Южни ритми“ на сцената в Градската градина ще се състои в сряда 29 април, от 18 часа.

В четвъртък, 30 април от 17.30 часа ще има Юбилеен концерт за 105 години НУ „Алеко Константинов” на сцената в Градската градина.

През първия ден на месец май, от 13.00 часа  ще бъдат открити състезанията от първи кръг на държавния шампионат по корабомоделизъм и корабомоделен спорт – язовир “Кюмюрлука”. По-късно през същият ден от 17 часа в Градската градина ще има Демонстрационен турнир по бойни спортове на СК „Будо”, по случай 30 години от основаването му, а от 18.30 часа любителите на фолклора ще могат да присъстват на Юбилеен концерт – 5 години танцов клуб „Ритмика” при НЧ “Дружба”.

Навръх празника на града, 2 май от 10 часа  в църква “Св. Атанасий” ще има Тържествена  литургия и молебен за благопреуспяването на Харманли, а от 18 часа ще се състои Тържествена сесия в Културен център на града.

Милена Митева
От Милена Митева април 23, 2015 14:04
Напиши коментар

5 Коментара

 1. даниела паунова април 25, 18:18

  Защо в град на 505 години няма нито един светофар?! Дори и на най натовареното кръстовище -до Монопола? Много жалко!!!!! и много страшно!Моля Ви господин Кмете,ПОМИСЛЕТЕ!

  Отговори на този коментар
 2. dafi април 25, 18:12

  Защо се паркира на главната улица на ГРАД Харманли?! Защо няма светофар на кръстовището до Монопола??? Най-натовареното кръстовище на града ни?Град на 500 години! Язък! Много Жалко……….

  Отговори на този коментар
 3. Праз Ентелигент април 23, 14:35

  Браво на АПИ! Това „рокерско шоу“, си е чисто пишлегарско шоу. Никой не мисли нито за сигурността на участниците, нито за публиката. Ако един от тези „рокери“ загуби контрол над мотора си и се вреже в тълпата, кой ще носи отговорност?

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама