Медици в Любимец върнаха чуженец към нормалния живот

Милена Митева
От Милена Митева март 19, 2018 15:19

Медици в Любимец върнаха чуженец към нормалния живот

„Медиците от болницата в Любимец ме върнаха отново към живота”. Това сподели турски бизнесмен, който е претърпял сериозна катастрофа. В резултат на нея е останал неподвижен от кръста надолу. В момента 66-годишният Хюсеин Каяпаль от Бурса е един от десетките пациенти на „Специализирана болница за долекуване, продължително лечение и рехабилитация – Любимец ЕООД. Той е под наблюдението на доц. д-р Живко Колев и посещава това болнично заведение два пъти в годината.
Преди да постъпи на точното място, както господин Каяпалъ се изрази, е бил настанен за рехабилитация в “Аджимадем Сити Клиник Токуда” – София. Посещавал е и болница Бургас.
До тази в Любимец стига отново, след като една от лекарките му е препоръчала да се върне отново при един от най-добрите специалисти в страната – д-р Колев.
„Пациентът ни отново проходи при нас, след като се е лекувал на няколко места неуспешно. Аз, като лекар, се гордея с това постижение. Колегите, при които се е лекувал, искат кординатите ми, за да повярват, че това е истина”, допълва доцентът.
„Катастрофата стана в Турция, а времето бе много мъгливо. Отзад ме удари една кола, а аз нямах колан и паднах напред”, разказа господин Каяпаль.
„Тук е най-хубавата болница, тук е моят шанс. След катастрофата въобще не чувствах нищо от кръста надолу, не можех да се движа. Лекарите и персоналът тук за мен са всичко. Бил съм на лечение в Турция, Бургас и София, но най-голям ефект намерих тук. На д-р Колев и на целия персонал изказвам сърдечни благодарности”, споделя чужденецът.
Мъжът е направил дарение за болницата – климатик и специално легло.
„Готов съм да даря всичко, от което имат нужда”, допълва той като не напоследно място се обръща към шофьорите, припомняйки им винаги да слагат предпазните колани, за да не се окажат в неговото положение.

 

Милена Митева
От Милена Митева март 19, 2018 15:19
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.