Медали от столицата достигнаха до Харманли

Милена Митева
От Милена Митева май 1, 2018 13:43

Медали от столицата  достигнаха до Харманли

Осем златни медала донесоха малките лекоатлети на СКЛА „Хеброс” от “Go kids”, който се проведе на 22 април, неделя, в столицата. Спортистите от Харманли записаха и успехи за сребро веднъж, а за бронз седем. Заслуги за първите места имат няколко възпитаници на Иван Еджиев. С пореден златен медал се гордее Иван Тръндев за своя скок от място. В същата дисциплина успех записа и Христиана Налбантова.
Симона Георгиева не отстъпи отново своята златна позиция на 60 метра. „Резултатът й е по-добър от момичетата, които са с една и две години по-големи от нея”, сподели треньорът.
Със скок от място Станислав Колев също извоюва злато.
Останалите златни медали са на щафетата 4х50 метра. В нея се включиха Иван Тръндев, Николай Йорданов, Ивомир Иванов и Радослав Тодоров. Това е дебютният златен медал в тази дисциплина за спортисти от Града на Белоногата.
Марая Христова има сребърен медал на 60 метра.
С бронзови от “Go kids” си тръгнаха Марая Христова за скок от място, Христиана Налбантова, която мери сили при бягане на 60 метра, Рая Милкова, която се състезава в скок от място. Щафетата 4×50 в състав: Марая, Христиана, Рая и Йоана също заслужи бронз. След края на състезанието стана ясно, че най-малките състезателки Марая и Христиана се завърнаха с по 3 медала.
В събота 28 април, е детският турнир „Малките атлети” в Стара Загора. Участниците в него са до 14 години които ще участват са до 14 години. Харманли ще се представи във всички възрасти в дисциплините 60 метра, скок дължина, 300, 600 и 800 метра.

Милена Митева
От Милена Митева май 1, 2018 13:43
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.