Медали от столицата достигнаха до Харманли

Милена Митева
От Милена Митева май 1, 2018 13:43

Медали от столицата  достигнаха до Харманли

Осем златни медала донесоха малките лекоатлети на СКЛА „Хеброс” от “Go kids”, който се проведе на 22 април, неделя, в столицата. Спортистите от Харманли записаха и успехи за сребро веднъж, а за бронз седем. Заслуги за първите места имат няколко възпитаници на Иван Еджиев. С пореден златен медал се гордее Иван Тръндев за своя скок от място. В същата дисциплина успех записа и Христиана Налбантова.
Симона Георгиева не отстъпи отново своята златна позиция на 60 метра. „Резултатът й е по-добър от момичетата, които са с една и две години по-големи от нея”, сподели треньорът.
Със скок от място Станислав Колев също извоюва злато.
Останалите златни медали са на щафетата 4х50 метра. В нея се включиха Иван Тръндев, Николай Йорданов, Ивомир Иванов и Радослав Тодоров. Това е дебютният златен медал в тази дисциплина за спортисти от Града на Белоногата.
Марая Христова има сребърен медал на 60 метра.
С бронзови от “Go kids” си тръгнаха Марая Христова за скок от място, Христиана Налбантова, която мери сили при бягане на 60 метра, Рая Милкова, която се състезава в скок от място. Щафетата 4×50 в състав: Марая, Христиана, Рая и Йоана също заслужи бронз. След края на състезанието стана ясно, че най-малките състезателки Марая и Христиана се завърнаха с по 3 медала.
В събота 28 април, е детският турнир „Малките атлети” в Стара Загора. Участниците в него са до 14 години които ще участват са до 14 години. Харманли ще се представи във всички възрасти в дисциплините 60 метра, скок дължина, 300, 600 и 800 метра.

Милена Митева
От Милена Митева май 1, 2018 13:43
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 146 162 преглеждания