Мария Киркова подкрепена от парламентаристи, правителство и евродепутати

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 18, 2015 20:24

Мария Киркова подкрепена от парламентаристи, правителство и евродепутати

Акценти

 • Бисерчани подариха на Цветанов много цветя и картина

Свързани публикации

„Харманли трябва да избере кмет, който да бъде пряко ангажиран с проблемите на местните хора, да има качества, да носи отговорност, да застава с лицето си пред вас, за да можем с общи усилия да решаваме проблемите на хората.“ Това каза Цветан Цветанов днес пред бисерчани, които бяха изпълнили до краен предел залата на читалището. Речта му бе прекъсвана от ръкопляскания.

Той каза, че след изборите ще трябва да се засили връзката между селския кмет, общинския кмет и изпълнителната власт на ГЕРБ, в лицето на Бойко Борисов и правителството.

„Много по-силна и по-сладка ще бъде победата, когато една жена като Мария победи такъв кмет като сегашния“, каза господин Цветанов.

С него бе народният представител Делян Добрев. След Харманли двамата заминаха за Симеоновград и Димитровград.

Пред Градската градина на Харманли се състоя среща на едвродепутат от ЕНП Ева Паунова и симпатизанти на ГЕРБ. Тук бе и народният представител Евгения Ангелова. Те декларираха своята подкрепа за техния кандидат Мария Киркова и обещаха да съдействат Харманли да заприлича все повече на европейски град.


Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 18, 2015 20:24
Напиши коментар

3 Коментара

 1. Севдалина октомври 19, 13:50

  Трябва да сложим край с разделението в този град между цигани ,младежи и възрастни хора. В големи градове тези разделения са сведени до минимум, млади и стари се радват на новите храмове които откриват, на обновените паркове,на спортните зали,една баба или дядо отиват с радост да гледат внучето си в новата спортна зала ,защото до вчера това дете е нямало къде да спортува и да се развива.

  Отговори на този коментар
 2. Михаил октомври 19, 13:30

  Какво повече можем да искаме, какво повече да чакаме, нека всички млади хора,нека всички които ние грижа за Харманли и които мислим да останем в този град да излезем и да подкрепим г-жа Киркова , на всички вече е ясно ,че ако ГЕРБ спечели в Харманли, ще направят новият път до Българин, ще реставрират с европроекти и Гърбавия мост и Изворът на Белоногата, стадион Хеброс ще бъде напълно обновен и инвеститорите и туристите ще започнат да идват в нашия град.Харманли загуби много време,време е да спрем да губим време.

  Отговори на този коментар
 3. KK октомври 18, 21:09

  Но пък Лисков е подкрепен от циганите

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

 • 9 905 890 преглеждания