Мария Киркова е кандидат-кмет на ГЕРБ за Харманли

Сакар нюз
От Сакар нюз август 16, 2019 11:17

Мария Киркова е кандидат-кмет на ГЕРБ за Харманли

Мария Киркова е номинацията ГЕРБ в Харманли за кандидат-кмет за втори мандат, гласи съобщението на Фейсбук страницата на партията. На събрание, състояло се на 10 август, градоначалникът е бил нoминиpaн eдинoдyшнo oт члeнoвeтe нa пapтиятa зa ĸaндидaт зa ĸмeт на общината за втори мандат. „Благодаря за доверието и подкрепата, която получавам от всички вас, защото това е оценката ви за работата, която сме свършили за 4 години“, заявила госпожа Киркова.
„Развълнувана съм от това, което бе представено в презентацията с конкретните резултати за община Харманли в пoлзa нa xopaтa. Това ме накара да си припомня колко труд, воля и емоция стои зад всичко постигнато, което няма как да се случи без екипа, който създадохме, без всички вас и хората, които ни повярваха и ни подкрепяха в трудните моменти.”
Номинирани са били също и кандидати за кметове и пълна общинска листа. Техните имена не са публикувани във Фейсбук страницата на партията. Всички гласувани номинации ще бъдат представени на Изпълнителната комисия на партия ГЕРБ, която ще определи окончателния вид на листите с кандидати за общински съветници и кметове на населени места.

Сакар нюз
От Сакар нюз август 16, 2019 11:17
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама