Мария Киркова: „Да съградим бъдещето на Харманли заедно“

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2015 14:59

Мария Киркова: „Да съградим бъдещето на Харманли заедно“

Акценти

  • Народният представител Делян Добрев гарантира пълна подкрепа от страна на правителството през последните четири години

Свързани публикации

Залата на Културния дом на Харманли снощи се изпълни до краен предел за закриването на кампанията на ГЕРБ – Харманли. Тук бе народният представител Делян Добрев, който каза, че 12 години стигат и Харманли вече е време да тръгне по нов път, а жителите му да не се срамуват, че в града им има по-малко инвестиции от съседните, които са два пъти по-малки.

На сцената излязоха всички кандидат-съветници и кандидат-кметове. Водещата Евгения Стоянова ги определи като печелившия отбор, който ще изведе Харманли на нов европейски път.

Анелия Малева, призова всички млади хора, стоящи зад тяхната кауза, на 25 да излязат и да гласуват с бюлетина №12, а Мария Киркова нарече истински, силен и стойностен човек, олицетворение на добротата, вярата и правилният избор.

Кандидатът за кмет на Харманли благодари на всички, които я подкрепят. Сподели, че най-значимите събития в живота й, на семейството й и на нейните приятели са се случвали в Харманли. „Но Харманли има и своето бъдеще. Това бъдеще трябва да го съградим ние всички заедно.“ Тя ги увери, че хората в екипа й имат силата и волята да направят този град и тази община най-прекрасното място за живеене. „ГЕРБ означава граждани за европейско развитие на България, а №12 е надеждата ни Харманли да стане наистина европейски град“, завърши тя, под бурните аплодисменти на публиката.

Младите хора, които се бяха настанили на балкона най-много се радваха на изпълненията на младата звезда Михаела Филева. Всички те пяха и танцуваха заедно с нея, а след концерта са наредиха пред гримьорната за автограф.

В програмата бяха включени и изпълнения на майстори на бойните спортове от спортен клуб по бойни изкуства „Интер” – Бургас.

DSC_0122 DSC_0016 DSC_0036 DSC_0048 DSC_0094 DSC_0099

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2015 14:59
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама