Мария Киркова: “Благодаря ви, посоката е правилна”

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 30, 2015 11:54

Мария Киркова: “Благодаря ви, посоката е правилна”

Акценти

 • Няма да пожаля и минута от времето си, нито на екипа ми, за да търсим програми и разработваме и печелим проекти, за да осигурим  заетост за повече хора, защото знам, че само когато човек е осигурен, той може да се радва на живота.

Свързани публикации

Скъпи приятели,

Искам първо да изкажа своята огромна благодарност за избора, който направихте в неделя, 25 октомври. Той показа, че в тази община хората са узрели за промяна.

Партия ГЕРБ събра близо 1 900 гласа повече от предишните избори за кмет, а хората повярваха, че ние, подкрепяни от държавата и правителството, можем да направим много за общината, както нашите съседи вече сториха.

Всички се убедихме, че в общината мнозинството от хората желаят да живеят като европейци.

Благодарение на вашата чиста подкрепа на първия тур написахме история. Изборният резултат показа, че сме на прав път, че заедно с вас, и най-вече заради вас, хората, които живеем и милеем за родния край, можем да направим много за него.

Харманли е моят град, а всички вие сте моите съседи, приятели, колеги, познати. Познавам хората и в града, и по селата. Разговаряла съм с хиляди, познавам проблемите им. И сега, когато искам доверието ви, имам само едно притеснение – как да ви обещая това, което най-силно искате: по-високи доходи, работа за децата и внуците, които да се приберат у дома, грижа за самотните и болните.

Ще бъда искрена с вас. Не съм вълшебник, но няма да се притеснявам да стоя пред министерски врати и да искам подкрепа. Няма да пожаля и минута от времето си, нито на екипа ми, за да търсим програми и разработваме и печелим проекти, за да осигурим  заетост за повече хора, защото знам, че само когато човек е осигурен, той може да се радва на живота.

За хората са нужни сигурност и спокойствие. Те трябва да бъдат част от  решението за стратегическото развитие на общината. Затова за всеки важен въпрос аз ще искам вашата подкрепа. И ще се вслушвам във всеки, който има идеите и куража да работим в екип, за да живеем по-добре.

При откриването на връзката на магистралите “Марица” и “Тракия”, се срещнах с президента Росен Плевнелиев, министрите Лиляна Павлова и Ивайло Московски, евродепутата Ева Паунова и народния представител Делян Добрев и им казах, че в Харманли ще спечеля честно, а след това ще ги търся за съдействие, защото общината трябва да навакса изоставането си.

Смятам, че през следващите 4 години аз, хората от моя екип и вие, харманлийци, с помощта на държавата, ще променим не само облика на общината, а и човешките взаимоотношения.

Не обръщайте внимание на лъжите, че ако ГЕРБ спечели, общинските служители ще бъдат уволнени, работниците от Чистотата сменени, а Домът за стари хора – опразнен. Аз и моят екип сме свързани с този град и знаем, че най-ценният капитал са хората, на които, ако им се създадат подходящи условия могат да работят пълноценно и в услуга на гражданите.

Знам, че Харманли може да бъде градът, в който всички да се чувстваме уютно. И ви подавам ръка, за да го направим заедно.

Призовавам ви да отидете до урните в неделя с увереност и да дадете гласа си за бъдещето на Харманли!

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 30, 2015 11:54
Напиши коментар

8 Коментара

 1. следя ви из късо март 10, 10:44

  Ta кои от тези които ги пиша са пенсионери?Има изгонени само 4ма пенсионери двама от Горска компания и двама от Превенция и благоустройство.Та кои от написаните не си вършеха работата и не си гледаха служебните задължения?Доказано ли е че не са си вършили работата?Или след дълго четене /няколко месеца/ на личните досиета им намериха цаката и ги изгониха.Нима е нормално да да ти пребъркат колата да намерят 10литра от собствената ти ракия и да кажат че това е крадена нафта и да те изгонят.Най малкото е незаконно да ти пребъркват колата без прокурорска заповед,но нашите хора са над съд,полиция и прокуратура.Хубаво е когато говориш и обещаваш да стоиш за думите и обещанията си. Куртев няма кой да го барне вече е член на ГЕРБ.

  Отговори на този коментар
 2. следя ви из късо март 10, 08:47

  Госпожо Киркова май,, лъжите,, за уволненията се оказаха вярни.Това са само част от имената на хора изгонени от ОП Чистота.Христо Любомиров,Сашо Борисов,Румен Василев/изгонен за съхранение на ракия в автомобила си след показна спец акция на Николай Карчев/,Кирил Петров,Галя Димова,а изгонените от детските градини,горска компания и т.н.Така ли госпожо кмет си спазихте обещанието че няма да има чистка и че хората са най ценния капитал

  Отговори на този коментар
  • жоро март 10, 09:08

   Тези дето ги пишете една минута не са за държане . Повечето са пенсионери други сами напуснаха .За това и градът беше толсоа чист.
   Ако трябва да се критикува Киркова е затова че трябва да махне поне още стотина ако иска да и върви работата да почне от Петко Куртев

   Отговори на този коментар
 3. красимир костов октомври 30, 17:41

  Нашият град,нашата община имат нужда от промяна! Безусловно!Новото, успешното свързвам единствено с Мария и №12 в интегралната бюлетина. БСП започнаха да плашат хората-общинските служители ще бъдат уволнени, работниците от Чистотата сменени, а Домът за стари хора – опразнен. На страницата на „Устремци“ във Фейсбук се пишат клуб глупости и измишльотини за идващото ново и се леят дитирамби за отиващия си градоначалник.
  Това говори само за едно: страх!Страх, че остават без общинската хранилка, на която са свикнали! Страх, че трябва със знания , опит и на свой собствен риск да се доказват! А те са научени- Партията да им осигури работа!
  Уважаеми честни социалисти и симпатизанти на лявата идея, крайно време е и БСП да се освободи от узурпиралите я люде , които я превърнаха в търговско дружество и я използват само и единствено в свой собствен интерес!!!Време е за промяна! В общината, в града!!!….а в самото БСП!!!
  За просперитета на Харманли-№12!!!

  Отговори на този коментар
 4. страничен наблюдател октомври 30, 16:53

  не знам какво е хейтър, но постът на Пацо е неуместен – скоро той и тези около него ще изхвърчат от топлите си местенца в общината

  Отговори на този коментар
  • Vladimir Vladimirov октомври 31, 08:07

   Както може би се досещате „хейтър” идва от думата „hate”, която в превод от английски означава „мразя”. Според Urban Dictionary понятието „хейтър” означава „човек, който не може да бъде щастлив от успехите на другите”.

   Отговори на този коментар
 5. Пацо октомври 30, 13:35

  Еиии още няма хейтъри тук 😀

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама