Малцина защитиха реално правата на виртуално протестиращи

Милена Митева
От Милена Митева юни 21, 2019 15:19

Малцина защитиха реално правата на виртуално протестиращи

Акценти

 • Над 20 човека се събраха на протест, заради дискомфорта от непредсказуемите спирания на водата в Харманли

Свързани публикации

Над 20 човека се събраха на протест, заради дискомфорта от непредсказуемите спирания на водата в Харманли. Той се състоя пред сградата на ОбА, днес преди обяд.

Малцината, които излязоха да защитят правата на стотиците виртуално протестиращи потърсиха реална отговорност на градоначалника. Те настояха да разберат защо не са информирани своевременно за многочасовите спирания на водата.

Тъй като ръководителят на Харманли не излезе лично да разговаря с протестиращите, трима от представителите на протеста се срещнаха с нея в кабинета й, за да зададат въпросите си.

„Водата ще спира в краен случай, договорили сме се с ВиК, защото те са основните оператори, които боравят с водата. Безразборни спирания няма да има. Не изключвам авариите, за които не можем да ви уведомим“, каза Киркова.

Макар и със закъснение кметът се извини няколко пъти за причинените неудобства на гражданите. Тя обеща, че контрольори ще информират харманлийци за спирането на водата.

Събитието бе организирано във Фейсбук от Николай Георгиев – председател на ПП „Възраждане“ – Харманли. Към него се присъединиха активисти на БСП и граждани с други политически възгледи.

Протестът бе охраняван от повече от 15 полицейски служители дискретно. Униформени имаше и в коридора пред кабинета на кмета.

Милена Митева
От Милена Митева юни 21, 2019 15:19
Напиши коментар

4 Коментара

 1. урко юни 26, 22:46

  (Събитието бе организирано във Фейсбук от Николай Георгиев – председател на ПП „Възраждане“ – Харманли. Към него се присъединиха активисти на БСП и граждани с други политически възгледи.) Е тоя абзац изби рибата.От 20 човека да изредиш една дузина протестиращи организации….Не няма такъв град,няма такава община ……бе няма изобщо такъв протест…..

  Отговори на този коментар
 2. кума Лиска юни 24, 18:35

  Кирливите комунета повече власт няма да видят.

  Отговори на този коментар
 3. kirkov юни 24, 12:13

  Защото само те се къпят редовно.

  Отговори на този коментар
 4. news юни 21, 18:14

  Партийно събрание на БСП-то.

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама