Малки лекоатлети спечелиха големи отличия

Ива Вангелова
От Ива Вангелова септември 10, 2020 11:17

Малки лекоатлети спечелиха големи отличия

Акценти

  • # 33/917 година XVII, 4-10 септември 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Достойно представяне направиха малките лекоатлети на СКЛА „Хеброс“ – Харманли. Те спечелиха общо осем медала от петия кръг от Атлетическа лига GO!KIDS!, провел се на 29 август в София.
Симона Георгиева завоюва два златни медала на 60 м и щафета 4×50 м и сребро на скок дължина. Рая Милкова също спечели злато на щафетата 4×50 м. Марая Христова грабна два медала – сребро на скок от място и бронз на 60 м. Димитър Ангелов се пребори за сребърния медал на 60 м, а Мила Милкова се окичи с бронза на скок от място.
Треньорът им Димитър Карамфилов е доволен от възпитаниците си и очаква още по-добро представяне и във финалния кръг, който ще се проведе през ноември. Той пожелава успех и късмет на целия отбор. Да бъдат здрави, да продължават да радват всички с успехите си и все така да прославят града си.
Общият брой на участниците в това състезание бе над 400. Всички те премериха своите сили, въпреки изключително горещия ден тогава. След успешния сезон и почти без почивка, лекоатлетите на СКЛА „Хеброс“ започват традиционния си подготвителен лагер на пясък за предстоящите стартове през 2020/2021 г.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова септември 10, 2020 11:17
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама