Малки атлети приключиха годината с големи успехи

Милена Митева
От Милена Митева декември 23, 2017 08:49

Малки атлети приключиха  годината с големи успехи

Пет златни медала донесоха лекоатлетите нa Харманли от финала на „Go kids” в столицата.
Симона Георгиева записа две отличия на 60 метра и скок от място. Христиана Налбантова стана първа на скок от място, а Марая Христова – на 60 метра. Успех за злато записа и Иван Тръндев, който стана пръв на скок от място.
Сребърните медали в колекцията на „Хеброс“ от последното състезание са три. За тях заслуги имат Станислав Колев, Йоана Тръндева и Рая Милкова в дисциплината скок от място.
Бронзовите успехи са с два повече от сребърните, тоест пет. Единият е за скокът от място на Марая Христова, а останалите за щафета 4×50 метра на Кристиан, Николай, Радомир и Станислав.
В комплексното класиране на „Go kids” на първо място е Симона Георгиева. Вторите места са за съотборниците й Йоана Тръндева, Христиана Налбантова и Санислав Колев. Трето място записа Анелия Асенова.
Сред първите десет са Радослав Тодоров – пети, Рая Милкова – шеста, Кристиан Кирилов – седми, а Десислава Георгиева, Божидар Саръбоюков и Николай Йорданов са девети.
Малките атлети приключват годината с 143 медала от детски турнирите – „Go kids”, „Тереза Маринова” и „Атлетиката търси талант”.
„Това е най-успешната им година”, сподели Иван Еджиев, един от треньорите.

Милена Митева
От Милена Митева декември 23, 2017 08:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.