Майската сесия на ОбС – Тополовград премина бързо

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 8, 2020 09:32

Майската сесия на ОбС –  Тополовград премина бързо

Акценти

  • Регионален вестник, # 22/906 година XVII, 5 - 11 юни 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Проведеното на 29 май заседание на ОбС-Тополовград премина бързо и без особени разисквания по точките от дневния ред.
В него бяха включени общо 15 докладни, като на сесията бе приета и допълнително още една. Най-много съветниците се задържаха на втората точка, която бе: „Приемане на инвестиции, извършени от ВиК оператора през 2019 г. за район Тополовград“. След разменени изказвания и реплики се стигна до решението за отпадането на тази точка, нейното доработване и разглеждане на следващо заседание на ОбС (подробности за разискванията очаквайте в следващия брой на вестника).
По останалите точки от дневния ред нямаше особени прения и по всички от тях бяха приети съответните решения. Докладните записки по тях касаеха разпореждане с общинско имущество; даване на разрешения за прокарване на кабели на EVN и на „Диана кабел“; предложение за избор на съдебни заседатели; делегиране на бюджет на ДГ „Щастливо детство“; избор на делегати в РАО „Марица“ и отпускане на помощи.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 8, 2020 09:32
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.