Майки се движат с 5 лв. в минута на панаира

Милена Митева
От Милена Митева октомври 4, 2019 14:50

Майки се движат с 5 лв. в минута на панаира

Майки се движат с пет лева в минута на панаира в Харманли. Високите цени на люлките, които пристигнаха, и лакомствата натоварват бюджета им за броени минути заради желанията на децата им да опитат от всичко.
Това е факт от началото на тази седмица, когато атракциите и някои от сергиите бяха поставени и започнаха да привличат посетители.
Възползвайки се от хубавото време, нетърпеливи деца, водени от майки, бащи и близки, се радваха на най-шумното място в града.
Цените от 5 лв. за стрелбища, блъскащи колички, сърф, пеперуди, бънджи, влак-стрела, виенско колело, симулатор и батути обръщат джобовете на посетителите на всеки 10 минути, колкото е времето за забавление на всяко едно от изброените. Цените на тези люлки нямат промяна от изминалата година. Стойността на локума, захарен памук, понички, мекици, гюзлемета, дюнери също се запазват. Все още не е ясно какви ще бъдат цените за скара – бира на палатките през последните три дни, когато всички търговци очакват най-много посетители.
Като съпътстващи панаира събития Община Харманли организира празнична програма.
В съботния и неделния ден (5 и 6 октомври) тя ще бъде домакин на две киноложки изложби от ранг САС, организирани от Българската републиканска федерация по кинология и Киноложко дружество. Те ще започнат от 10:00 и ще продължат до 15:00 часа, според поканата на организаторите.
През съботния ден ще се състоят и народни борби, които ще започнат от 13:00 часа. От 19:00 часа ще стартира кулминацията в програмата, когато събралите се ще посрещнат фолк певицата Нелина.
Програмата за Симеоновград започва на 3 октомври с фестивала „Златна есен“, който ще продължи два дни.
На 5 октомври ще има празничен концерт с участието на оркестър „Хасково“. Той ще започне от 18:00 часа на площад “Трети март“.
Ден по-късно ще има изложба-базар на гълъби, зайци и екзотични птици. Тя ще бъде от 8:00 до 12:00 часа в двора на СУ “Климент Охридски“.
За 6 октомври е предвиден VI Международен турнир по борба „Шестте великденски ангела“.

Милена Митева
От Милена Митева октомври 4, 2019 14:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.