Майки и деца дават пример за свои постъпки

Милена Митева
От Милена Митева септември 28, 2020 10:40

Майки и деца дават пример за свои постъпки

Акценти

  • Регионален вестник, # 35/919 година XVII, 18 - 24 септември 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград и Маджарово

Свързани публикации

Майки с деца изчистиха междублоково пространство на жилищната сграда, в която живеят. В Международния ден на чистенето „Да изчистим България заедно – 2020” две жени от Харманли и техните деца отделиха няколко часа от свободния си съботен ден, за да съберат пет чувала боклуци, изхвърлени от всички живеещи.
Децата останаха щастливи от това, че са били полезни за природата, а жените си обещаха инициативата да се провежда всеки месец. Надеждите на ентусиастите са хората да започнат да опазват природата около себе си повече, за да бъдат и по-здрави.
По повод Световния ден на почистването – 19 септември (World Clean Up day 2020), ръководството на някои общини, призовава жителите да се включат в тазгодишната доброволческа инициатива „Да изчистим България заедно“.
Всички граждани, които имаха желание да се включат в кампанията, имаха възможност да го направят чрез провеждане на малки индивидуални и семейни акции, съобразени с мерките срещу COVID-19, като почистят или облагородят междублокови пространства, паркове и любими места за отдих.

Милена Митева
От Милена Митева септември 28, 2020 10:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 278 157 преглеждания