„Любовта и взаимното уважението е незаменимата съставка в рецептата за щастливо семейство“

Милена Митева
От Милена Митева октомври 12, 2015 09:57

„Любовта и взаимното уважението е незаменимата съставка в рецептата за щастливо семейство“

„Любовта и взаимното уважението е незаменимата съставка в рецептата на щастливото семейство“. Това споделиха Денка и Костадин Хаджиеви от Харманли, които на 3 октомври отбелязаха своята златна сватба.
Щастливата съпруга е на 68 години. Тя е работила като търговски работник в универсалния магазин в града до момента на закриването му, а от тогава до сега като готвач. Денка е убедена, че освен, че може да готви вкусни ястия, знае и рецептата за щастлив брак. Сред съставките не трябва да липсват компромисът в живота, взаимното уважение и търпението. „Щастливо семейство, две дъщери, двама зетя, четири внука и една правнучка са крайният продукт“, сподели жената.
Най-голямата радост за Денка и Костадин е щастливата им и сплотена фамилия.
Семейство Хаджиеви разказаха, че преди да направят сватбата си, са били повече от 1 година заедно. Денка дори не помни първата си целувка, защото тя е била няколко месеца, след като е започнала да излиза със съпруга си.
В момента тя е убедена, че най-много би зарадвала половинката си, ако спре да работи. Жената сподели, че не може да стои мирна. Той пък знае, че тя ще е най-щастлива, ако се усмихва повече и е здрав.
Денка споделя, че няма неосъществени мечи, защото нейн приоритет са малките неща, които носят много големи радости. За нея здравето и останалите семейни ценности са най-важни. Тя и съпругът и споделиха, че се нуждаят единствено от здраве, както да имат много късмет и близките около себе си.
Според златното семейство, съжителството на младите хора преди стъпването в брак пречи на отношенията им след това. „Когато всичко трябва да е нормално, хората са взели всичко онова, което им е нужно“, допълни семейството.
Съветват младите хора взаимно да се уважават, да си отстъпват и да си прощават.

Милена Митева
От Милена Митева октомври 12, 2015 09:57
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.