„Любовта и взаимното уважението е незаменимата съставка в рецептата за щастливо семейство“

Милена Митева
От Милена Митева октомври 12, 2015 09:57

„Любовта и взаимното уважението е незаменимата съставка в рецептата за щастливо семейство“

„Любовта и взаимното уважението е незаменимата съставка в рецептата на щастливото семейство“. Това споделиха Денка и Костадин Хаджиеви от Харманли, които на 3 октомври отбелязаха своята златна сватба.
Щастливата съпруга е на 68 години. Тя е работила като търговски работник в универсалния магазин в града до момента на закриването му, а от тогава до сега като готвач. Денка е убедена, че освен, че може да готви вкусни ястия, знае и рецептата за щастлив брак. Сред съставките не трябва да липсват компромисът в живота, взаимното уважение и търпението. „Щастливо семейство, две дъщери, двама зетя, четири внука и една правнучка са крайният продукт“, сподели жената.
Най-голямата радост за Денка и Костадин е щастливата им и сплотена фамилия.
Семейство Хаджиеви разказаха, че преди да направят сватбата си, са били повече от 1 година заедно. Денка дори не помни първата си целувка, защото тя е била няколко месеца, след като е започнала да излиза със съпруга си.
В момента тя е убедена, че най-много би зарадвала половинката си, ако спре да работи. Жената сподели, че не може да стои мирна. Той пък знае, че тя ще е най-щастлива, ако се усмихва повече и е здрав.
Денка споделя, че няма неосъществени мечи, защото нейн приоритет са малките неща, които носят много големи радости. За нея здравето и останалите семейни ценности са най-важни. Тя и съпругът и споделиха, че се нуждаят единствено от здраве, както да имат много късмет и близките около себе си.
Според златното семейство, съжителството на младите хора преди стъпването в брак пречи на отношенията им след това. „Когато всичко трябва да е нормално, хората са взели всичко онова, което им е нужно“, допълни семейството.
Съветват младите хора взаимно да се уважават, да си отстъпват и да си прощават.

Милена Митева
От Милена Митева октомври 12, 2015 09:57
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 867 114 преглеждания