Любимец ще изгражда Дневен център за възрастни хора

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова юни 14, 2020 18:30

Любимец ще изгражда  Дневен център за  възрастни хора

Акценти

  • Регионален вестник, # 23/907 година XVII, 12 - 18 юни 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Кметът на общината Анастас Анастасов и председателят на “МИГ – Любимец – Ивайловград“ Илия Илиев подписаха втори договор, с който поставят начало на изпълнението на проект „Реконструкция и изграждане на Дневен център за стари хора”. Обектът, който предстои да се обновява, е сградата на бившия военен гарнизонен стол, намираща се на ул. „Църковна” в град Любимец.
Проектът включва извършване на основен ремонт и реконструкция на сградата, а именно: заздравяване на покрива, подмяна на дограма, мазилка по фасадата, полагане на топло – и хидроизолация, монтаж на отоплителна парна инсталация и обзавеждане на помещенията.
Безвъзмездната финансова помощ в размер на 335 000 лв. се предоставя от Програмата за развитие на селските райони, чрез “Местната инициативна група Любимец – Ивайловград”.
Със създаването на по-добри условия за развлечения на възрастното население, общинският екип ще подпомогне социалната ангажираност и активност на хората от третата възраст.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова юни 14, 2020 18:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 110 263 преглеждания