Любимец продължава сътрудничеството с Люлебургаз и Бабаески

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова юли 3, 2015 12:26

Любимец продължава сътрудничеството с Люлебургаз и Бабаески

Акценти

  • По време на посещението господин Желев представи насоките за кандидатстване и приоритетните оси, по които биха могли да си партнират,

Свързани публикации

След проведени срещи в Люлебургаз и Бабаески, ръководните екипи на двете турски общини дадоха съгласие за партньорство с община Любимец и през новия програмен период на Трансграничната програма България – Турция 2014-2020. Това стана ясно след официалното посещение на заместник-кмета на общината Христо Желев в градовете от другата страна на границата. Визитата бе на 30 юни, а поводът бе отправяне на покана към турските партньори за бъдещо участие в съвместни проекти.

По време на посещението господин Желев представи насоките за кандидатстване и приоритетните оси, по които биха могли да си партнират, а именно в сферите на туризма и на превенциите. По време на разговора господин Халебак – кмет на община Люлебургаз каза: „С удоволствие приемам поканата и ще бъдем партньори и през новия програмен период с община Любимец. Досега двете общини работихме коректно, а изпълнението на проектите удовлетвори всички ни“.

След като получи съгласие за съвместна работа, община Любимец започна подготовка на проектни предложения, които да бъдат готови при стартирането на програмата.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова юли 3, 2015 12:26
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама