Любимец изпрати Випуск 2019 на площад „Трети март“

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова май 31, 2019 10:41

Любимец изпрати Випуск 2019  на площад „Трети март“

Площад „Трети март“ в Любимец бе специално място за абитуриентите от Випуск 2019. Там те казаха „довиждане“ на училище „Ж. Терпешев“, за да поемат по своя път в живота.
Младите момичета и момчета превърнаха центъра на града в арена на красота, стил и младост. С изискани тоалети и очарователна външност, те с гордост вървяха по червения килим.
Абитуриентите пристигнаха на пл. „Трети март“ от Централния градски парк, където ги очакваха народният представител д-р Георги Станков, кметът на община Любимец – инж. Анастас Анастасов, председателят на ОбС – Любимец и директор на училището г-жа Мария Станкова и ръководните екипи на двете институции.
Градоначалникът поздрави зрелостниците с успешното завършване на средното образование и им пожела прекрасна и незабравима нощ.
Вълнуващ отговор от името на абитуриентите отправиха София Стоименова и Стефан Драгиев, които благодариха на всички за този прекрасен момент, изказаха признателност и уважение към учителския колектив и към родителите си, и обещаха, че ще направят всичко възможно, за да се реализират успешно.
Те завършиха с думите: „Но където и да отидем, винаги ще носим в сърцето си родния град и родното училище!“
За достоен завършек на вечерта звуча песента „Клетва“, по време на която младите хора си обещаха, че ще си помагат, ще останат приятели и никога няма да се забравят.
Веднага след това, за няколко минути центърът на града бе озарен от красиви празнични илюминации, които бяха специален подарък от кмета Анастасов, след което абитуриентските двойки се оправиха към избрания ресторант, за да могат истински да се насладят на празничната вечер.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова май 31, 2019 10:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама