Любимчани се запознаха с управата на Народното събрание

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова март 30, 2015 20:50

Любимчани се запознаха с управата на Народното събрание

Акценти

  • Хората от Любимец се срещнаха и разговаряха с няколко депутати и председателят на Парламенти - Цецка Цачева

Свързани публикации

Членове на клуб „Приятели“ от Любимец, посетиха Народното събрание и се срещаха с лидери на най-голямата политическа сила. Желанието им за това бе споделено на една от поредните срещи на кмета на общината инж. Анастас Анастасов с тях, които заявиха, че искат да видят парламента от близо. От общината осигуриха транспорта и на 26 март групата замина за столицата.

Там те бяха посрещнати от народния представител от Хасковски избирателен район и председател на парламентарната комисия по енергетика – Делян Добрев. Той ги запозна с акценти от законодателната дейност и правилника на парламента. Разказа им за работата му като председател на енергийната комисия. „Отлично запознат съм с инициативите на кмета и той има цялата ни подкрепа. Това е един от малкото дейни кметове, които държат на града и неговото развитие. През последните три години Любимец се е превърнал в инфраструктурно, духовно и социално обновен град. Ако всички кметове в България са като г-н Анастасов, България ще бъде желаното място за живеене“- сподели господин Добрев пред присъстващите.

Другата среща бе с друг депутат – Евгения Ангелова. Тя увери посетителите, че винаги могат да разчитат на нейната подкрепа и съдействие.

По време на визитата групата от Любимец се срещнаха и с Цветан Цветанов – зам.-председател на най-голямата политическа сила в парламента – ГЕРБ.

Председателят на 43 – то Народното събрание Цецка Цачева също присъства на срещата. В своето приветствие тя изтъкна: „Държавата е задължена към хората на тази възраст – нашите майки, нашите родители“.

Изключително доволни от посещението си в законодателната институция, членовете от клуб „Приятели“ се отправиха към храм-паметника „Свети Александър Невски“, след което продължиха с разходки из други забележителности из столицата.

Har-Sabr-1 Har-Sabr-3

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова март 30, 2015 20:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.