Любимчани се запознаха с управата на Народното събрание

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова март 30, 2015 20:50

Любимчани се запознаха с управата на Народното събрание

Акценти

  • Хората от Любимец се срещнаха и разговаряха с няколко депутати и председателят на Парламенти - Цецка Цачева

Свързани публикации

Членове на клуб „Приятели“ от Любимец, посетиха Народното събрание и се срещаха с лидери на най-голямата политическа сила. Желанието им за това бе споделено на една от поредните срещи на кмета на общината инж. Анастас Анастасов с тях, които заявиха, че искат да видят парламента от близо. От общината осигуриха транспорта и на 26 март групата замина за столицата.

Там те бяха посрещнати от народния представител от Хасковски избирателен район и председател на парламентарната комисия по енергетика – Делян Добрев. Той ги запозна с акценти от законодателната дейност и правилника на парламента. Разказа им за работата му като председател на енергийната комисия. „Отлично запознат съм с инициативите на кмета и той има цялата ни подкрепа. Това е един от малкото дейни кметове, които държат на града и неговото развитие. През последните три години Любимец се е превърнал в инфраструктурно, духовно и социално обновен град. Ако всички кметове в България са като г-н Анастасов, България ще бъде желаното място за живеене“- сподели господин Добрев пред присъстващите.

Другата среща бе с друг депутат – Евгения Ангелова. Тя увери посетителите, че винаги могат да разчитат на нейната подкрепа и съдействие.

По време на визитата групата от Любимец се срещнаха и с Цветан Цветанов – зам.-председател на най-голямата политическа сила в парламента – ГЕРБ.

Председателят на 43 – то Народното събрание Цецка Цачева също присъства на срещата. В своето приветствие тя изтъкна: „Държавата е задължена към хората на тази възраст – нашите майки, нашите родители“.

Изключително доволни от посещението си в законодателната институция, членовете от клуб „Приятели“ се отправиха към храм-паметника „Свети Александър Невски“, след което продължиха с разходки из други забележителности из столицата.

Har-Sabr-1 Har-Sabr-3

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова март 30, 2015 20:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама