Ловец с калашник повали 200-килограмов глиган

Милена Митева
От Милена Митева октомври 22, 2020 15:52

Ловец с калашник повали 200-килограмов глиган

Акценти

 • Вестник „Сакарнюз“ # 40/924, година XVII, 23 - 29 октомври 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Звездомир Атанасов от 45-а ловна дружинка на село Иваново, Харманлийско, отстреля 200-килограмово диво прасе. Това стана след 35-минутна гонка на дивото животно, което накрая попадна под прицела на калашника му, калибър 7.62 мм.
Два балкана изкачил глиганът преди да излезе на равен терен за срещата си с ловеца, който е възпроизвел фаталния изстрел, улучил сърцето му.
„Страшна тръпка е, когато срещу теб излезе такова голямо диво животно, а адреналинът скача на високи нива“, споделя авджията с 13-годишен стаж и твърди, че при всяка гонка има убит глиган, но този е най-големият.
Заслуга за попадането му има и чичо Марко, както го наричат всички от ловната дружинка, чиито кучета са подгонили дивото животно.

Милена Митева
От Милена Митева октомври 22, 2020 15:52
Напиши коментар

2 коментара

 1. Иван октомври 26, 07:43

  Брокониери. Кучетата им са с GPS навигация и ги следят и пресрешкат. Не дават шанс на дивеча. За прокурора са не за реклама!

  Отговори на този коментар
 2. Иван октомври 26, 07:40

  Това не са ловджий, това са бракониери! Да кажат че кучетата на чичо Марко (магазин Сам Марко от хасково) имат GPS с ловците също. Тези са за прокурора. Не им правете реклама.

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.