Лисков зае мястото на Минка Стоянова и на областно ниво

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 8, 2016 10:08

Лисков зае мястото на Минка Стоянова и на областно ниво

Председателят на социалистите в Харманли, Михаил Лисков, оглави областната организация на БСП, съобщиха във фейсбук страницата си местните социалисти. Това е станало в началото на седмицата, на първото заседание на новия областен съвет на БСП.
Единство и подкрепа за него заявили и останалите трима номинирани- Минка Стоянова, Смиляна Нитова и Атанас Василев, които си направили отвод от номинацията. ,, Те, както и останалите членове, се обединили около кандидатурата на Михаил Лисков, когото определили, като „доказал се ръководител“. Така за първи път, от много години насам, областният председател е избран със значително мнозинство: 20 гласа „за“, 0 гласа „против“ и 2 „въздържал се“.
Преди няколко месеца Минка Стоянова бе сменена от лидерския пост на партията в Харманли. Сега бившият активист, която бе моторът и мозъкът на червената партия в Харманли, вече няма никакви постове и влиянието й отслабва. Благодарение и единствено на нейната неуморна работа, градът имаше три последователни мандата кмет от БСП и определено тя ще липсва на предстоящите избори.

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 8, 2016 10:08
Напиши коментар

2 Коментара

  1. баба Кера юли 18, 13:52

    Тебе пък какво те е кахър за БСП-то? И без това не гласува за него!

    Отговори на този коментар
  2. наблюдател юли 13, 08:39

    толкова доказал се ръководител, че щесрине и областното бсп с гьонсуратлъка си

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама