Лидерът на партия „Възраждане“ откри предизборната кампания в Харманли

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 3, 2019 16:36

Лидерът на партия „Възраждане“ откри предизборната кампания в Харманли

„Ние от „Възраждане – Харманли, сме и ще бъдем винаги близо до гражданите и ще работим за промяна на модела на управление на Община Харманли!” Това каза при откриването на кампанията за местните избори Николай Георгиев. На събитието присъства и лидерът на партията Костадин Костадинов. Откриването на кампанията бе залата на Културния център през изминалата събота, 28 септември.
Господин Георгиев е водачът на листата за кандидат-съветници. Пред събралите се той потвърди, че мнението и идеите на гражданите на общината ще бъдат приоритет в тяхната дейност и работа. Той обясни, че партията им ще подкрепи Надежда Колева от БСП в предстоящите избори за кмет и представи листа за общински съветници.
На събралите се бяха обяснени и приоритетите на „Възраждане“. Никола Георгиев обеща, че, влизайки в Общинския съвет, ще настоява за „пълен одит на финансовото състояние на общината, всички културни паметници да бъдат реставрирани, след което да започне усилена реклама за привличане на туристи, обособяване на велоалеята по булевард „България“.
Още от заявеното:

  • ще настояват за преразглеждане правилата на движение в града;
  • обществените сгради и пешеходни пътеки да са приспособени за майки с колички и хора с увреждане;
  • увеличаване на бюджета за ин витро;
  • намаляване на таксата за детски градини за нуждаещи се работещи.

Сред приоритетите е заложено и назначението на държавни длъжности да стават с конкурс за хора от града, местния бизнес да участва пряко в обществените поръчки. От „Възраждане“ ще настояват за завършване на спортен комплекс „Хеброс“ с нуждите на клубовете, сигурността по селата да бъде засилена, както и да има Зоополиция с най-малко два патрула.
След като изслуша заложените идеи Костадин Костадинов сподели, че Николай и хората, които е събрал в Харманли са в категорията „големи хора“. „Аз се радвам, че те ни гласуваха доверие на нас, защото 90% от тях са без кой знае какъв политически опит и това е поради една проста причина, че те са отвратени от политическата обстановка в страната.“ Той им пожела успех и стисна ръката на Надежда Колева, която ще бъде подкрепена от тази политическа партия.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 3, 2019 16:36
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама