Лекоатлетите на „Хеброс“ с още успехи

Милена Митева
От Милена Митева октомври 12, 2015 09:39

Лекоатлетите на „Хеброс“ с още успехи

Лекоатлетката на „Хеброс“ – Харманли Ивет Тодорова спечели първо място на трибой в София. Състезанието се състоя през третия ден от октомври. Тогава тя събра 214 точки. С тях спортистката изпревари Вивиан Кръстева от Самоков, с която се конкурират при всяко състезание.
За лекоатлетите на Димитър Карамфилов това бе и последния кръг от състезанието М-тел атлетика за младежи, където право да участват имат първите 17 от Републиканското първенство.
Ивет участва и в следобедното състезание „Децата на София“, което се проведе през същия ден. Там тя се състезава в дисциплина 60 метра, където остана трета.
На този турнир Виктория Иванова стана втора на дълъг скок. Тя скочи 4, 96 метра, след като успя да изпревари Марияна Кузманова, с резултат от 5,14 метра.
Преслава Пачеманова взе медал за второто си място на дълъг скок, след като отчете резултат от 4,75.
Във възрастовата категория под 16 години, лекоатлетът на Иван Еджиев – Божидар Саръбоюков спечели злато на 60 метра. Той пробяга разстоянието за 8,7 секунди. Добре се представи и другата му състезателка Симона Георгиева, която остана втора при същата дисциплина. Тя записа 9,5 секунди. Милко Александров също бе втори, с резултат от 9,6. Михаил Христов и Николета Стоянова станаха 4-ти на дълъг скок.
Следващото състезание за отбора по лека атлетика ще бъде в Добрич през февруари.
Там ще се яви Ивет Тодорова, Виктория Иванова, Михаела Тодорова, Преслава Пачеманова, Николета Стоянова, Михаил Христов, Илия Сивков и Анелия Асенова.

Милена Митева
От Милена Митева октомври 12, 2015 09:39
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама