Лекарства за отслабване задържаха на Капитан Андреево

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 10, 2018 12:45

Лекарства за отслабване задържаха на Капитан Андреево

За задържани 8500 таблетки лекарствени продукти за отслабване, съобщават от митницата. Те са били открити на ГКПП Капитан Андреево на 9 януари след полунощ. Тогава на входящо трасе на  пристигнал български лек автомобил. Той е бил отделен за щателна митническа проверка, при която в кутия за обувки и сред други лични вещи, в багажа на водача на автомобила, са открити 85 опаковки по 100 таблетки лекарствен продукт „Tiromel“ .

Задържаният лекарствен препарат, с пазарна стойност около 5 000 лева, съдържа хормона, който регулира нормалния растеж и развитие на организма, влияе за регулацията на обмяна на веществата и дейността на нервната система, уточняват от митницата. Цитират специалисти, които твърдят, че често този хормон се употребява за отслабване, защото забързва метаболизма.

Митничарите са съставили акт за нарушение на Закона за митниците срещу български гражданин, на 26 години, с инициали С.А. Освен това са му иззели 1 000 евро за обезпечение на евентуални вземания по съставения акт.

Снимка: Митници

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 10, 2018 12:45
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама